Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:11, 3. 1. 2013.

| Sport

Meč Srbija-Škotska ipak neće biti u Nišu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti, Srpski fudbal
stadion-cair-i-fudbaleri-radnickog.jpg

Fudbalski meč između Srbije i Škotske u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ipak će biti odigran u Novom Sadu, a ne u Nišu, rekao Zoran Laković, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije, a prenosi portal Srpskifudbal.rs.

Zbog usporenih radova na rekonstrukciji stadiona Čair i trenutne pauze, o kojima su Južne vesti već pisale, Fudbalski savez je odlučio da se meč Srbije i Škotske odigra na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

- U dogovoru sa selektorom Mihajlovićem izabrali smo da se utakmica sa Škotskom igra u Novom Sadu. Čekali smo do poslednjeg trenutka da li će Niš biti spreman, ali kada nismo dobili uverenja da će sve biti gotovo do marta, bili smo primorani da promenimo odluku. Kao mesto odigravanja utakmice odredili smo stadion Vojvodine - potvrdio je Zoran Laković, generalni sekretar FSS, a preneo sajt Srpskifudbal.rs.

Prethodni rok za završetak južne, severne i istočne tribine bio je 28. decembar, ali će rok biti produžen najverovatnije na 27. maj. Nišlije neće gledati najbolje srpske fudbalere u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali verovatno će ove godine imati priliku da ih vide u nekom prijateljskom meču.

- Nismo odustali od Čaira! I dalje imamo želju da na stadionu u Nišu odigramo makar prijateljsku utakmicu na jesen, ali pre toga radovi moraju da budu gotovi, komisija UEFA da izda dozvolu. Imaju dovoljno vremena do leta da sve završe, taman pred kraj kvalifikacija za Svetsko prvenstvo - dodao je Laković.

Za sada, Nišlijama ostaje da gledaju Superligu u fudbalu u kojoj se takmiči Radnički. Do dolaska reprezentacije ćemo još da čekamo.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nemanja Ilic

    22:48 // 7. 1. 2013.

    Treba se zavesti zatvorska disciplina kod igraca, gde za svaku gresku sledi kazna i to rigorozna!

  • ...

    15:41 // 7. 1. 2013.

    Kad bi se naso neko da kupi klub i da ulozi u njega bilo bi lepo , da se izbace politicari iz kluba , da se dovedu ljudi koji vole Radnicki i koji zele da pomognu , da nash Radnicki stane na noge ... eee. Dok god se politicari budu mesali u klub nikad nece Radnicki biti opet onaj stari velikan koji je harao evropom...

  • Dejan Stojanovic.

    09:33 // 7. 1. 2013.

    Postovani i uvazeni simpatizeri RADNICKOG.

    Misljenja sam da je NASEM RADNICKOM neophodna reorganizacija na svim nivoima.
    Transparentnost,postenje,pozrtvovanje,znanje i harizma u rukovodjenju klubom.
    Mogu da nabrajam jos ali je poenta ,,LAKO JE PICATI TREBA TO SPROVESTI U DELO,,

    Potrebno je kopirati model funkcionisanja uspesnijih Fudbalskih Klubova i prilagoditi potrebama i mogucnostima ,,NASEG RADNICKOG,,..
    Ako je mogla jedna C Zvezda da izadje pred javnost i saopsti trenutno finansisko stanje ,nevidim razlog zasto to nebi ucinilo i rukovodstvo-uprava RADNICKOG..To je neophodno iz razloga jer je racun malte ne stalno u blokadi od poverioca,DOBROCINITELJA,ULAGACA,POMAGACA,KRVAVO ZARADJENIH PLATA,I OCIGLEDNO SUMNJIVO VISOKIH TRANSFERA...
    Svi nesto potrazuju i svojataju a NEPOSTAVLJA SE PITANJE STA SU DALI ,,NASEM RADNICKOM,,...
    Po onoj narodnoj ,,NAJBOLJE SE LOVI U MUTNOJ VODI,,

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: