Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:25, 5. 12. 2018.

| Sport

Mega se hvali mladim Nišlijom - Marjanović ubacio 36 trojki zaredom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Andrija Marjanović Mega Dinamik Kup Koraća 2018
"Zlatni orlić" rešetao mrežu na treningu; foto: Vanja Keser

Na svom Instagram profilu Košarkaški klub Mega Bemaks pohvalio se svojim mladim nadama, a u centru pažnje bio je Nišlija Andrija Marjanović - na snimku se vidi da je na treningu 19-godišnjak pogodio čak 36 trojki zaredom.

U “pucanju” sa linije za tri poena prvo se okušao 19-godišnji Nikola Mišković koji je pogodio 25 puta zaredom. A onda je iza linije stao njegov 11 dana stariji kolega iz kluba i reprezentacije i zasenio ga. Andrija Marjanović Mega U rodnom gradu nastupao na Kupu Radivoja Koraća; foto: Vanja Keser

Trenutno trećeplasirani tim u ABA ligi poznat je po forsiranju mladih igrača, a “zlatnom orliću” očito prija sredina u koju je na pozajmicu stigao prošle godine iz španskog giganta Barselone. Izlazio je na parket u svih 9 abaligaških utakmica ove sezone i beležio prosečno 6.4 poena.

Podsetimo, Marjanović je prvi Nišlija koji je osvojio evropsko zlato u košarci na nekom FIBA takmičenju, a reč je o Evropskom prvenstvu za juniore 2017. godine. U intervjuu za Južne vesti rekao je da ima veliku želju da zaigra u hali "Čair" na Kupu Radivoja Koraća, što mu se i ostvarilo, kao i da nastupi u NBA ligi, a sudeći po ovom šuterskom treningu, ni ovaj san ne deluje kao neostvariv.

Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: