Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:31, 27. 6. 2018.

| Sport

Memorijalni turnir "Andreini dani" privukao brojnu publiku i ekipe

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Andreini dani
Turnir okupio 8 ekipa; foto: Gradska opština Niška Banja

Pred velikim brojem gledalaca i u lepoj atmosferi, kažu u Opštini Niška Banja, u naselju Nikola Tesla odigrano je finale 11. Memorijalnog turnira u malom fudbalu “Andreini dani”. Trofej je odnela ekipa AVA, a finalnom meču prethodila je revijalna utakmica fudbalerki beogradskog Rada i niškog Radničkog.

Turnir se održava u čast Andree Stojiljković iz naselja Nikola Tesla, koja je preminula od aneurizme u svojoj 16. godini. Fudbalerke Rad Radnicki Po drugi put revijalni meč igraju fudbalerke dva kluba na ovom turniru; foto: Gradska opština Niška Banja

Pre finala revijalnu utakmicu odigrale su fudbalerke beogradskog Rada i niškog Radničkog. Ovo nije novina, priča opštinski većnik Dušan Živković, jer fudbalerke iz Beograda već četvrtu godinu zaredom nastupaju na ovom turniru.

Čule su kakva je priča. Česti su učesnici u humanitarnim akcijama i prepoznale su ovu priču, mala Andrea je jedno vreme trenirala fudbal. One su sada dragi gosti ovog turnira. Obišle su i Banju, sviđa im se i zadovoljne su - kaže Živković.

Turnir je trajao 8 dana, a za trofej se borilo 8 ekipa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Komsija

    06:16 // 29. 6. 2018.

    Prvi turnir je odigran u najboljem mogucem duhu sa mnogo pozitivne energije. Od prvog turnira do sad se broj ekipa drasticno smanjio zbog ociglednog namestanja utakmica grupi fudbalera AVA.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: