Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

00:01, 11. 6. 2010.

Meraklije protiv spajanja sa Sinđelićem

Navijači Fudbalskog kluba "Radnički" predlog spajanja sa "Sinđelićem" ocenili kao skorojevićki.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • meda

    01:01 // 11. 6. 2010.

    "jer ceo Niš zna kako je Sinđelić ušao u Prvu ligu"

    Ja ne znam kako!!!
    Mozda tako sto je bio na vrhu 2. lige?

    Da li iko zna nesto vise na temu ove insinuacije?

  • Meraklija

    01:30 // 11. 6. 2010.

    @meda
    Pa valjda je prica vezana za Dragana Djordjevica, predsednika FK Sindjelic, koji je ujedno i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.
    A sigurno da je komentar vezan i za Baneta Jovanovica koji je isto neki faktor u Sindjelicu.

  • zemljavazduh

    03:00 // 11. 6. 2010.

    meda,pametan si kao...

  • Popokatepetl

    10:57 // 11. 6. 2010.

    Nek osvoji Sindjelic i Ligu Evrope, ali ne na ovakav nacin kao sto sad rade. Namestili gospoda skoro sve utakmice osim sa Timokom, ali to nije sve superbananamen stigne i da namesti nesto i u Aleksincu kad igraju protiv Timoka. Igraci znaju, ali ipak se raduju?

  • Blizzard

    12:56 // 11. 6. 2010.

    Ja ne znam sta ce Sindjelicu spajanje sa takvim luzerima kao sto je Radnicki. Em ne znaju da igraju, em ne umeju da nameste utakmicu, a kad i to urade, "us*ru motku". Bolje da na onu livadu puste ovce da pasu i da im bace loptu, bolje ce da prodju.

  • MJ1989

    16:28 // 11. 6. 2010.

    @Blizzard
    uh,ti si neki tesko iskompleksiran navijac blizanaca kome ne odgovara jak RADNICKI! Pokusavali su ranije i sa OFK Nisom i Jastrepcem,pa opet jedno veliko nista.
    Jedan je REAL :)

  • aleksandar

    20:02 // 11. 6. 2010.

    Ako je vec taj Djordjevic podpredsednik FSS onda to treba mudro iskoristiti.Na stranu navijacke strasti u pitanju je nas grad Nis,nislije,...Kada bolje pogledamo od Jagodine pa nanize nemamo Premijerligasa, a kada vranjanci u Prvoj(drugoj) ligi imaju ekipu ispred niske onda su reci suvisne. Radnicki je zasluzeno ispao,jer se neigra samo polusezona u fudbalu-vec cela sezona. Sindjelicu kapa dole. No daj da budemo pametni kao kragujevcani pa da spojimo lepo sa korisnim.Tradicija je na strani oba kluba.Veci priliv novca,navijaca,spononzora...Eventualno bi nam i stadion dogradili ili napravili...Treba razmisliti!!!! SIndjelic&Radnicki ili Radnicki&Sindjelic

  • vladaWFC

    02:22 // 12. 6. 2010.

    @Blizzard brate... dok smo mi igrali u UEFA Cup vi ste se borili za podsavez...i mani se molim te internet-huliganstva...

  • vladaWFC

    02:26 // 12. 6. 2010.

    @Blizzard
    decko ti si lud...

  • Vladimir Peric

    14:01 // 12. 6. 2010.

    @Blizzard
    Sine odkud tolika mrznja?
    Zar nije dosta sto tupavi ljudi u ovom gradu u svemu i svacemu pokusavaju da kopiraju Beograd, nego jos treba da se mrze i niški fudbalski navijaci?
    Onaj ko zivi/radi u Nišu i izvali glupost tipa: Napred Sindjelic, UA Radnicki, ili obrnuto, treba da ode na letovanje u Toponicu.
    Sindjelic cak i ako je namestao utakmice, nije uhvacen u tome pa prema tome zvanicno i nije namestao utakmice. Zato treba cestitati na uspehu ulaska u prvu(drugu) ligu.
    Da je Radnicki zasluzio da ispadne, ruku na srce i jeste.. Mnogo su jadni bili tokom cele sezone. A cinjenica je da su i ostali rezultati u ligi bili svakog kola sve ludji i ludji.
    Gledao sam utakmicu Radnicki-Kolubara i samo lud covek moze da tvrdi da sudija nije uzeo pare. Ali opet bez dokaza, sve je bilo regularno.
    Jeste mi krivo sto je Radnicki ispao ali ce mnogo vise da mi bude krivo da o cudnim rezultatima (narocito u zadnja 3 kola) niko nista ne kaze, jer to znaci da ce i iduce godine Sindjelic da se susretne sa istim problemom (pa ako ima dovoljno para mozda i udju u super ligu), a i za 2 godine opet Radnicki, kada se, zdravlje bilo, bude vratio u prvu (drugu) ligu.
    Spajanje timova ne sme da se obavi, osim u slucaju krajnje namere, kada preti gasenje oba tima. Izmedju ostalog zar nije bolje da imamo 2 (i vise) gradskih timova u istom rangu takmicenja, (ako nista drugo, štedi se na prevozu) nego da imamo po jednog usamljenog pretstavnika koji je prepusten sam sebi i odgomnoj masineriji namestanja utakmica?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: