Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:14, 18. 11. 2010.

| Sport

Midtjiland - Naisa u 3. kolu EHF Kupa

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti

NIŠ – Obe utakmice trećeg kola EHF Kupa rukometašice Naise igraće protiv Midtjililanda u Danskoj. Prvi meč je na programu u subotu od 14h, a drugi u nedelju u isto vreme.

Midtjiland je 1998. godine osvojio titulu u danskom šampionatu, a 4 puta je do sada osvojio Kup Danske (1991, 1998, 1999. i 2001. godine).

Dankinje su 2003. godine igrale u polufinalu Lige šampiona, a 2004. godine su osvojile Kup pobednika kupova. Titulu EHF Kupa su osvojile 2002. godine, a EHF trofej šampiona 1998. godine. Te godine su osvojile i EHF Kup gradova.

- Svi su svesni da se radi o jakoj ekipi. Mi smo igrali šest mečeva u prvenstvu i sve mečeve smo dobili. Devojke su spremne da odigraju što bolje. Naše šanse su u kontra-napadima. Ako mi napadamo, a one kontriraju biće problema – rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Oba meča se igraju u Danskoj jer Naisi to više odgovara zbog finansijske situacije u klubu.

- Žao mi je što oba meča igramo u Danskoj, ali to je bila jedina mogućnost da igramo. Grad nam je uplatio milion dinara za avionske karte – rekla je Vesna Milošević-Petrović, direktor Naise.

U timu Naise neće biti Nevene Turanjanin zbog povrede nosa i Jelene Filipović, koja je imala operaciju jer joj je pukao kapilar.

- Očekuju nas dve teške utakmice protiv ekipe koje imaju reprezentativke Nemačke, Švedske, Danske i Norveške. Naše je da što bolje odigramo – rekla je Miljana Ćosić, rukometašica Naise.

Naisa je u drugom kolu EHF Kupa bila bolja od holandske ekipe Helasa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: