Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:56, 21. 9. 2017.

Mlade niške stonoteniserke najavile svetlu budućnost

Stoni tenis Dva turnira za manje od nedelju dana; ilustracija: flickr/Vaillante Angers Tennis de Table Follow

Kako je na Otvorenom turniru Novog Sada bilo 10 kategorija, i najmlađi stonoteniseri imali su prilike da se nadmeću i osvoje medalje, a Nišlijke Olivera Mladenović i 7-godišnja Neda Vasić to su iskoristile i okitile se srebrom. Da ovaj uspeh nije puka slučajnost i trenutna sreća, devojčice su pokazale i par dana kasnije, na bodovnom turniru gde su osvojile 7 od maksimalo 8 medalja.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Maja Mladenović

    11:07 // 21. 9. 2017.

    Bravo za našu dečicu a bravo i za trenere i ceo klub koji rade sa njima, posvećeni su im, ulažu mnogo svog vremena u tu decu. STONI nije klub gde platiš članarinu , trening dva puta nedeljno, poneki turnir i toliko. Deca u STONIJU se modju sobom druže, mladji poštuju i vole starije, stariji čuvaju i podučavaju mladje, svi su ravnopravni, vole se i poštuju.

  • Ankica Kocić

    11:52 // 21. 9. 2017.

    Bravo za Stoni! Sve čestitke!

  • Stonijev fan

    15:49 // 21. 9. 2017.

    Ova deca su izgradila takvu sinergiju da im nikakvu prepreku ne predstavlja ako ponekad imaju 2 treninga u toku dana. Njih sedmoro su kao 7 velicanstvenih, preko mrezice ljuti rivali a nakon meca zagrljeni i nasmejani do suza. To su pre svega deca koja su lepo vaspitana, "naoruzani" jedino osmehom, uvek spremni za zabavu ali kad treniraju, rade to kao najveci entuzijasti. :D

  • Vilin

    21:35 // 21. 9. 2017.

    Svaka čast za decu i Stoni. Koliko ja pratim stoni tenis u Srbiji, jedino ovaj klub u Nišu stvarno radi sa klincima i početnicima i postiže zapažene rezultate. Samo napred Stoni !

  • Jexi

    00:01 // 22. 9. 2017.

    Ovaj klub bi jos brze napredovao kada ga ne bi na svakom koraku sabotirali pojedinci koji vec dugi niz godina unistavaju Niski stoni tenis.Bravo za decu i ceo Stoni.

  • Lozica Popovic

    01:40 // 25. 9. 2017.

    Ko kaze da se rad ,trud i zalaganje ne isplati.Sve cestitke ovoj decici sa zeljom da nastave da rade na sebi i treniraju jos vise i da ne zale sto su igracke zamenili reketom i lopticom.Jednog dana ce se to sve isplatiti i sigurna sam bice to dobri ljudi.Trenerima kluba Martinu Markovicu,Milosu Nikolicu i Vladimiru Mileticu odajem priznanje,zahvaljujem na strpljenju i naravno jos uspeha u buduce

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: