Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 31. 7. 2020.

| Sport

Mladi Kačar potpisao za niški Radnički

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
kačar nenad
Ostaje u Nišu; foto: FK Radnički

Fudbalski klub Radnički iz Niša, dan pred premijerni meč u Superligi, angažovao još jednog mladog i kako kažu, talentovanog igrača. Ugovor sa Nišlijama potpisao je 18-godišnji krilni napadač Nenad Kačar iz Niša, koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Srbije.

Kako kažu u niškom klubu, za njegove usluge bio je zainteresovan i grčki PAOK, ali mu je Radnički ponudio odlične uslove.

Drago mi je da je Radnički krenuo sa politikom promocije mladih igrača sa juga Srbije, na meni je sada da poverenje opravdam svojim igrama i odnosom na treninzima i utakmicama. Svakom mladom igraču je veoma bitno da klub ima viziju i ambiciju za razvoj igrača do najvišeg nivoa, sto sam u Radničkom svakako prepoznao - rekao je Kačar.

U Radnički su dosad stigli štoper Žarko Marković, levo krilo Nenad Gavrić, dva desna beka Nikola Aksentijević i Aleksandar Kostić, napadač Ilija Spasić, ofanzivni vezni igrač Luka Petrović, kao i iskusni polušpic Filip Kasalica, fudbaler sredine terena Nenad Šljivić, zadnji vezni Todor Petrović i napadač Dušan Stojiljković.

Prvi meč u novoj sezoni Superlige niški tim igra u subotu, 1. avgusta od 19:30 na svom "Čairu" kada dočekuje Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • nole

    15:59 // 1. 8. 2020.

    Krive su nislije kada su dozvolile da jedan od unistitelja grada korupcijom kao mlad premazan g.Kacar se za nesto pita.Eeee nislije...

  • Prike

    10:47 // 1. 8. 2020.

    Sta se sve radi, to mi ne mozemo ni da zamislimo. O momku ne znam puno, ubrzo ce se videti kakav je igrac i to je to. Al da za neke odlicne mlade igrace nema mesta u Nisu ako nema ko da ih pogura - nema. Obratite paznju na nishki trio u Jagodini. Zivi bili pa videli. Uvesce ih u Super ligu.

  • Zoky

    00:20 // 1. 8. 2020.

    Burazerce-familijo

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: