Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:40, 17. 9. 2020.

| Sport

Mladi dvojac iz Niša produžio ugovore sa Radničkim

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Nikola Stevanović Milorad Kojić
Mlade Nišlije ostaju verne matičnom klubu; foto: FK Radnički

Golman Milorad Kojić i štoper Nikola Stevanović dvojica su od malobrojnih Nišlija u prvom timu Radničkog, a rešili su da ugovore sa matičnim klubom produže. Kojić je potpisao ugovor na tri, kažu u niškom fudbalskom klubu, a Stevanović na dve godine.

Dugo je okosnica ekipe bio iskusni trojac iz Niša koji su činili Saša Stojanović, Aleksandar Jovanović i Miloš Petrović, ali su Jovanović i Petrović otišli u druge klubove (Kolubara Lazarevac, odnosno Lokomotiva Plovdiv), a popularni Caki u penziju, mada je ostao u klubu. Tako je u jednom periodu u niškom klubu manjkalo fudbalera iz ovog grada, što je bila česta meta kritike publike, a Stojanović je upravo to prepoznao kao problem kada je reč podršci sa tribina.

Ove, baš kao i prošle sezone, konstantan je na terenu 22-godišnji Stevanović, koji je prošao omladinsku školu Radničkog, a kalio se na pozajmici u vranjskom Dinamu.

Zbog specifične pozicije, 21-godišnji Kojić je mahom drugi golman niškog kluba, mada je 2018. godine imao svoj superligaški debi. Prošle sezone bio je na pozajmici u pirotskom Radničkom, a pre toga u Jedinstvu iz Bošnjaca. I on je prošao omladinsku školu niškog kluba.

Sa posebnim zadovoljstvom klub ističe sledeći podatak, pored brojnih ponuda i interesovanja drugih klubova, dvojac je Radnički prepoznao kao idealnu sredinu za svoj dalji razvoj, te su odlučili da produže vernost "Realu sa Nišave", dok je klub još jednom pokazao da brine o lokalnim igračima - navode u Radničkom.

Inače, Radnički se trenutno nalazi na 4. poziciji Superlige, a priliku da dodatno popravi plasman imaće u subotu, 19. septembra, kada će na "Čairu" igrati protiv Čukaričkog.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Djunta

    09:08 // 19. 9. 2020.

    Ovim momcima zelim uspesnu karijeru i da ih povrede zaobidju !
    Inace, mnogo se frljate sa terminom "nislija", pa je postao izandjao !
    Zna se kolika je teritorija grada Nisa i onaj ko je rodjen na njoj je Nislija !

  • Prike

    15:54 // 17. 9. 2020.

    Ajmo da se zapitamo zasto u Radnickom nema Nislija, a ima ih sirom Srbije pa i Evrope. A Toncev rece da cemo se oslanjati na nase mlade... Licno znam fudbalera koji bi u ovakvom Radnickom bio najbolji, ali za njega jos iz kadeta nema mesta na Cairu. Ima 21 godinu i jos uvek nije kasno, ali - NEPOTIZAM pre svega!

    • Batica Ristic

      18:14 // 17. 9. 2020.

      Gde ih to sirom ima i ko su ti momci? Andrija Zivkovic i Silja Pesic?
      A ko je taj momak od 21 god koji bi bio najbolji ovde, u kom klubu trenutno blista???
      Daj imena!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: