Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:27, 2. 10. 2018.

| Sport

"Mlakim" servisima OK Niš izgubio od Ribnice u Kraljevu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
milan stojkovic ok nis foto vanja keser
Sledi duel sa Kosovskom Mitrovicom; foto: Vanja Keser

Na startu Prve lige odbojkaši Niša poraženi su rezultatom 3:0 (25:22, 25:22, 25:16) od Ribnice u Kraljevu, a trener niškog tima Mario Majcan kaže da je najveći problem bio "mlak" servis njegove ekipe.

Dve ekipe koje su prošle sezone ispale iz Superlige, voljom žreba, sukobile su se u prvom kolu Prve lige, a bodovi su ostali u Kraljevu. Nišlije, bez Kubanaca koji su najavljeni kao najveća pojačanja, nisu uspeli da dođu ni do seta, a najviše u tome ih je ometao servis.

Najveći problem je bio "mlak" servis, oni su imali dobar prijem i bilo je teško igrati protiv mlade i razigrane ekipe sa dobrim prijemom. Kada smo uspeli da ih poremetimo servisom, imali smo igru u našim rukama. Do kraja drugog seta smo vodili, ali nas je i umor stigao jer igrači nisu fizički maksimalno spremni. To se videlo u tim trenucima. Oni su bili spremniji na ovoj utakmici, realno su bili bolji, za dve-tri lopte u prva dva seta, a treći su kontrolisali od starta - kaže Majcan.

Rano je da ovaj poraz nešto reši, smatra Majcan pošto je liga tek počela.

I da smo dobili nije to nikakav garant, ne bi to razrešilo pitanje prvaka. Bilo bi lakše, ali imamo priliku kod kuće da vratimo istom merom. Ali, do tada ima još deset utakmica. Očekujem da ćemo se tokom nedelje konsolidovati sa treninzima i sastavom, pa da dočekamo naredni meč - kaže Majcan.

U drugom kolu Nišlije u subotu, 6. oktobra od 20 sati dočekuju Kosovsku Mitrovicu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Aperkat

    17:11 // 2. 10. 2018.

    Majcene,najveci problem je besparica,lose rukovodstvo,podmladak ste pustili niz vodu i oterali dobrog trenera,nezainteresovanost odgovornih ljudi za gradski sport,ekipa sakupljena zbrda-zdola i neuigrana,nemanje para za kubance,sa kojima si uigravo ekipu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: