Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:23, 11. 11. 2019.

| Sport

Na 2 turnira karatisti Topličanina osvojili 11 medalja

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
karatsisti
Osvajači medalja na turniru u Leskovcu; Foto: LJ. M.

Na dva odvojena karate turnira koja su se tokom vikenda održala u Jagodini i Leskovcu, karatisti Topličanina osvojili su 11 medalja, od toga 4 zlatne, 2 srebrne i 5 bronzanih. Radi se o kontrolnim turnirima na kojima su prokupački karatisti pokazali dobru formu pre nastupa na Kupu Srbije koji se očekuje početkom decembra.

Na 21. međunarodnom memorijalnom turniru "Dragoslav Radovanović - Pjer", koji je održan u subotu u Jagodini, nastupilo je 30 klubova iz Srbije, Slovenije i Makedonije sa ukupno 590 nastupa.

Karatisti Topličanina osvojili su 5 medalja na ovom turniru i to 2 srebrne i 3 bronzane. Osvajači bronzanih medalja u katama su Ognjen Jakovljević, Andrija Kostić i Nikolina Cvetković, dok su srebrne medalje pripale Petru Cvetkoviću i miks kata timu u sastavu Ognjen Jakovljević, Petar Cvetković i Nikolina Cvetković - rekao je trener karatista Topličanina Dražan Cvjetković.

Tokom jučerašnjeg dana na 15. međunarodnom karate turniru "Trofej Leskovca 2019" takmičari karate kluba Topličanin su u konkurenciji 17 klubova i 200 takmičara osvojili 6 medalja - 4 zlatne i po jednu bronzanu i srebrnu.

Zlatnu medalju u katama zaslužili su Milica Stevanović, ženski kata tim i Lana Tijanić u katama i borbama, srebrnu Maša Spasić, dok se bronzanom medaljom okitio Nemanja Maksimović.

Trener Cvjetković kaže da se radi o veoma jakim turnirima i da je zadovoljan postignutim rezultatima, kao i formom svojih takmičara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: