Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:50, 9. 3. 2019.

| Sport

Na "Čairu" pala i Mladost, 20. pobeda Radničkog u Superligi

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički fudbal Čair
Ranđelović odmenio Haskića; foto: Vanja Keser

Nije viđeno na "Čairu" mnogo majstorija, zanimljivosti i neizvesnosti. Mladost je delovala prilično bespomoćno, dok je Radnički stvorio sebi par prilika, dva zicera promašio, ali je jedan gol otišao u mrežu, što je bilo dovoljno za novu pobedu (1:0), 9. u nizu, a 20. u Superligi.

Nije se mnogo šta videlo u prvom poluvremenu - Radnički je uglavnom imao inicijativu, stvorio i par prilika, dok gosti gotovo da nisu ni prilazili kaznenom prostoru rivala.

Najbolju priliku imale su Nišlije u 24. minutu, kada je Lazar Ranđelović sam izašao pred golmana Mladosti Zlatka Zečevića, ali je šutirao u dalji donji ugao i promašio. Iskupio se u 40. minutu, kada je sa par metara udaljenosti u vazduhu uhvatio šut Petra Grbića i loptu sproveo u gol.

Početkom drugog poluvremena iznad "Čaira" pljusak. Brzo je prošao, vreme se menjalo, ali nije i situacija na terenu - Nišlije su napadale, ali novog gola nije bilo.

U 85. minutu je domaći sastav ispustio još jednu stopostotnu šansu. Slađan Nikodijević je sjajno prosledio loptu usamljenom Nikoli Čumiću, ovaj pohrlio ka golu, ali šutnuo preko njega. Tako je meč završen sa 1:0, postavljenih još u 40. minutu.

Iako je bilo najavljeno da će se startna postava Radničkog izmeniti u odnosu na prethodne mečeve, do prinudne izmene je došlo samo u napadu, pošto Nermin Haskić odrađuje kartone, pa ga je na špicu zamenio Petar Grbić, a šansu je dobio Petar Petrović.

Sa druge strane, Mladost je drastično izmenila sastav u odnosu na tim koji je nastupio protiv Crvene zvezde.

U sledećem kolu Radnički će gostovati Zemunu, ali ga pre toga očekuje četvrtfinale Kupa, koje igra protiv Vojvodine na “Čairu”, u sredu, 13. marta od 17 sati.

Superliga, 26. kolo: Radnički - Mladost 1:0 (1:0)

Stadion: Čair, Niš

Publika: 5.000

Glavni sudija: Zoran Široki

Žuti kartoni: Sinđić, Ranđelović

Strelci: Ranđelović (40. minut)

Radnički: Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević, Bondarenko, Drinčić, Petrović (od 80. minuta Čumić), Kojašević (od 61. minuta Noma), Ranđelović, Grbić (od 62. Nikodijević)

Mladost: Zečević, Jevremović, Sinđić, Jovanović (od 46. minuta Babić), Pešić, Ristić, Dimić (od 82. Pavlović), Jovanović, Markoski, Selenić, Bojović (od 56. minuta Tešić)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Majstori-majstori

    13:47 // 12. 3. 2019.

    Mozda ce Nis posle Lalatovica da ima trenera iz Nisa koji je igrao za Radnicki ali bez para u nizem rangu.

  • drax

    07:25 // 11. 3. 2019.

    Bravo majstori samo napred

  • Mara

    20:22 // 9. 3. 2019.

    Svaka čast

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: