Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:18, 5. 11. 2019.

| Sport

Na Gradskom stadionu u Vranju počelo uređenje atletske staze

Autor:Milica DejanovićIzvor:Južne vesti
Gradski stadion Vranje
Počeli radovi na uređenju atletske staze na vranjskom "Dinamu"; foto: Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja

Svi zemljani radovi, betonska i gumirana površina biće urađeni u narednih 50 dana, prema rečima gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića, a u sklopu uređenja atletske staze na Gradskom stadionu u Vranju. Staza površine 2.100 metara sa četiri trake biće namenjena, prema najavama, rekreativcima i najmlađima.

Zemljani radovi i betonska površina biće završeni u narednih 50 dana, najavio je Nenad Đorđević, većnik za sport, a ukoliko to vremenske prilike ne dozvole sada, dodaje, izlivanje gumirane površine završiće se na proleće.

Ukupna površina atletske staze je 2.100 kvadratnih metara, biće na 4 trake jer sama površina nije dozvoljavala da uradimo profesionalnu stazu. Tu će se deca baviti rekreativnim trčanjem, a moći ćemo da organizujemo i školska takmičenja - kaže Đorđević.

Gradski većnik ističe da su rekonstrukcijom Gradskog stadiona deca koja treniraju fudbal dobila neophodne uslove za bavljenje ovim sportom, a da je prioritet da se završi celokupna rekonstrukcija stadiona.

Vrednost radova sa PDV-om je 22 miliona dinara i izdvaja se iz budžeta Grada, a izvođač radova je firma “Pejko” iz Beograda u saradnji sa firmom “Saba Belča” iz Preševa.

Podsetimo, još avgusta prošle godine je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio izgradnju stadiona u Vranju koji je planiran da bude u blizini Sportskog centra. Da će gradnja tog stadiona sa 8.000 mesta početi krajem ove godine, još početkom jula je najavio predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: