Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:35, 7. 6. 2022.

Na fudbalskom meču omladinaca u Kruševcu napadnuti igrači Radničkog iz Niša

Milanović preporučuje tri treninga nedeljno u trajanju od 45 do 60 minuta; foto: Ari Bronstein, www.flickr.com Na potezu je Disciplinska komisija; foto: Ari Bronstein, www.flickr.com

Umesto da mladi uživaju u čarima sporta i uče o fer-pleju, na stadionu u Kruševcu na meču omladinaca Napretka i Radničkog u nedelju su viđene scene kakve ne priliče fudbalskoj predstavi, navode iz Fudbalskog kluba iz Niša. U saopštenju Radničkog piše da su "huligani, ali i jedan domaći fudbaler za vreme utakmice tukli gostujuće igrače na terenu", a iz FSRIS-a kažu da u zapisniku postoje žalbe i daljem toku slučaja odlučuje Disciplinska komisija. Dvojica napadnutih igrača su dobro, kažu u Radničkom.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Istina

    18:15 // 7. 6. 2022.

    Omladinci nisu usli u kvalitetnu ligu,kadeti ispali iz kvalitetne lige Srbije...u prvom timu nema igrača iz Niša!Prvi tim ne interesuje omladinska škola...nema publike na stadionu...iz Evrope ispadamo odmah i sta cemo sad!!!UPRAVA NAPOLJEEEE

  • Komsija

    19:50 // 7. 6. 2022.

    Sve ovo sto je navedeno upravo je radila omladinska ekipa Radničkog iz Nisa nevidjeni pritisci na sudije i na protivničke igrače..pokušali na silu da udju u kvalitetnu ligu iako nemaju kvalitet za to..e pa gospodo ne moze to tako!!!u skoli nevidjeno rasulo!!!

  • Dejan

    11:49 // 8. 6. 2022.

    Neverovatno kakvae manipulacije su radili da uđu na silu i nije im uspelo dovukla se neka bagra tu,sve to da se otera odakle je došlo

    • Iskustvo

      07:26 // 9. 6. 2022.

      Treba vratiti Dekija zandarmerca, covek je sposoban vec se pokazao i dokazao koliko voli Radnicki. Ima iskustva u vodjenju omladinske skole!

  • Gledalac

    17:11 // 8. 6. 2022.

    Bio sam na utakmici niceg spornog nema, nego iz Radnickog traze neko opravdanje za neuspeh!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: