Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:10, 10. 6. 2015.

| Sport

Na prvom treningu Radničkog 31 fudbaler

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki
Milan Rastavac je na prozivci imao i igrače koji nemaju ugovore sa Radničkim; foto: Miroslav Lavrenčić, Narodne novine

Na prozivci trenera Milana Rastavca bili igrači i koji imaju i koji nemaju ugovor sa klubom. Prema planu priprema, fudbaleri Radničkog treniraće u Nišu do 22. juna, odakle će otići na Zlatibor gde će ostati do 8. jula.

Niški fudbaleri nisu imali trening nakon prozivke zbog lošeg vremena, a šef stručnog štaba Milan Rastavac istakao je da je plan da se "zadrži 'kostur' prošlosezonskog tima i dovede par mlađih igrača".

Želimo da odradimo dobar pripremni period, a da popunu eventualnih problematičnih pozicija rešavamo u hodu. Tu je par momaka, koje smo odabrali na ranijim utakmicama za fudbalere sa ovog područja. Želja nam je da biramo igrače koji mogu da nam ubrzaju igru - dodaje Rastavac.

On ističe da će se ekipa do 22. juna pripremati u Nišu, zatim će otići na Zlatibor i tamo ostati do 8. jula.

Tri dana kasnije ćemo najverovatnije imati generalnu probu za novo prvenstvo i meč sa Borcem u Čačku 18. jula - kazao je Rastavac.

Prvi trening zakazan je za sutra od 17:30.


U toku razgovori sa igračima

11335815-412529878933637-1835457218-n Igrači još pregovaraju sa rukovodstvom kluba; foto: Radnički

Do sada, od prošlogodišnjeg tima, iz Radničkog je otišao Milan Borjan (Ludogorec iz Sofije).

Ugovori su istekli Vladanu  Pavloviću, koji će najverovatnije pojačati surdulički Radnik, zatim Milošu Petroviću, Radošu i Darku Bulatoviću, Milanu Ćulumu, Nemanji Lakić-Pešiću, Pavlu Popari, Saši Marjanoviću, Nikoli Ašćeriću, Dušanu Kolareviću, Vladimiru Milenkoviću i Zoranu Ljubinkoviću.

Željni smo da sa svima produžimo ugovor, a za sada smo tome najbliži sa Petrovićem i Ašćerićem. Sa ostalima pregovaramo - kazao je Milan Jovanović, sportski direktor Radničkog.

Prema njegovim rečima, Radnički je blizu potpisivanja ugovora sa Petrom Krstićem iz Leskovca i Dušanom Mladenovićm iz Mrštana.


Spisak igrača na prvom treningu

Prozivci su prisustvovali: Nenad Filipović, Aleksandar Kesić, Miloš Perić, Gradimir Ranđelović, Vladimir Đorđević, Zoran Ljubinković, Miloš Petrović, Milan Ćulum, Marko Tomić, Nikola Mitrović, Dušan Kolarević, Petar Đuričković, Aleksandar Jovanović, Ivan Pejčić, Marko Mrkić, Vladimir Milenković, Petar Krstić, Miodrag Todorović, Miroslav Marković, Aleksa Jovanović, Nikola Petković, Aleksandar Mršević, Marko Branković, Mladen Mitrović, Dušan Mladenović, Lazar Nikolić, Dragomir Nikolić, Uroš Matić, Dimitrije Đokić, Aleksandar Arsić i Okuben Okoro.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vucko

    17:04 // 12. 6. 2015.

    Prioritet treba da bude da se sacuva postojeci igracki kadar, produze ugovori sa igracima kojima su istekli, i uz jedno veoma kvalitetno pojacanje na poziciji spica, mozemo da napadnemo visok plasman.

  • Jova

    19:45 // 11. 6. 2015.

    Vidim Ja 2 liga sl. god.!!! Prevelike neozbiljnost uprave! Mrdaković potpisao za Vojvodinu, ne verujem da ga je neko i pitao za Radnički!

    • Legenda

      09:08 // 12. 6. 2015.

      Da neće svake godine da ga moljakaju da igra ? Traži mnogo para, mi nemamo i tačka. "Gledali ste" vi i prošle godine 2. ligu pa vam se nije ispunila želja. Što gore-to bolje...kavi ljudi bog te tvoj.

    • Jova

      12:43 // 12. 6. 2015.

      Kakvo samo spinovanje i demagogija. Svako ko ima drugačije mišljenje odmah je da Radnički ispadne u drugu ligu. Možda samo volim klub više od drugih i želim mu mnogo bolje nego ova uprava.

    • Legenda

      13:19 // 12. 6. 2015.

      Kakvo spinovanje...pa ti spominješ drugu ligu..

  • Ivan

    22:56 // 10. 6. 2015.

    Zadrzati Culuma, Poparu, Bulatovice i Kolarevica. Ostali su zamenjivi. Asceric nista nije pokazao prosle sezone. Fale nam dva dobra spica da bi bili konkurentni i pretendenti za plejof.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: