Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:36, 12. 4. 2019.

Na stadionu “Rajko Mitić” počinje “nedelja pakla” za Radnički

Radnički Hoće li Zvezda staviti ruku na pehar ili će Radnički zakomplikovati prvenstvo?; foto: Vanja Keser

Kao nedelju pakla, ali i nedelju istine sledeću sedmicu vidi trener Nenad Lalatović, tokom koje će se njegov Radnički sastati jednom sa Crvenom zvezdom i dva puta sa Partizanom. Ona će otpočeti u subotu, 13. aprila u Beogradu, kada će niški fudbaleri u 1. kolu plej-ofa Superlige gostovati na stadionu “Rajko Mitić” trenutnom lideru Crvenoj zvezdi.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • I kada prodju godine...

    09:51 // 13. 4. 2019.

    Mislim da je svim iskrenim i samosvesnim Nišlijama drago što je Radnički dostigao mesto koje bi našem klubu i gradu trebalo da pripada u Srbiji (1-4. mesto na tabeli, polufinale Kupa), ali da nam nije drago što je do toga moralo da dođe uz neke ne baš sportske stvari i istu onu politiku koja je preko dva prestonička službena blizanca decenijama stvarala nezdravu konkurenciju i gušila srpski sport.

  • I kada prodju godine... 2

    09:56 // 13. 4. 2019.

    Potvrda tog "nepotpunog zadovoljstva" je i vrlo slaba poseta na Čairu i to u vreme najvećih uspeha kluba. Idem na skoro sve utakmice i žao mi je što nema više publike. Naravno da na državnu sportsku politiku ne možemo da utičemo, nažalost, već možemo samo da se nadamo da će jednog dana klubovi početi da rade transparentno i da će liga biti regularna, konkurentna i ravnopravna za sve učesnike.

  • I kada prodju godine... 3

    10:03 // 13. 4. 2019.

    Ali dok se sport u Srbiji ne uredi kao u državama na koje treba da se ugledamo (a ko zna kad će), možemo bar da podržimo svoj gradski klub i na taj način pokažemo da nam je stalo do svoje sredine kao što to rade u zemljama gde žive društveno odgovorni ljudi svesni da je lepše voleti svoje, makar bili i poslednji, nego dodvoravati se i slaviti tudje, makar osvajali titule koje su im unapred date.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: