Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:25, 9. 12. 2010.

| Sport

Nadica Ivković najbolji opštinski gensek Sportskog saveza

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Nadica Ivković; foto: chrin.org.rs

NIŠ – Generalni sekretar Sportskog saveza Niša Nadica Ivković proglašena je za najuspešnijeg opštinskog generalnog sekretara u izboru Sportskog saveza Srbije.

- Nije lako biti prvi u Srbiji sa ovakvim budžetom i uslovima. U vreme kada sam počela da radim na ovom mestu klubovi su bili u kolapsu, sportsiti su se tuširali hladnom vodom, ali sve je krenulo uzlaznom putanjom, napravili smo veliki pomak za 5 godina. Dosta niških klubova ima vrhunske rezultate, ali su to možda sportovi koji ne prati većina. Urađeno je dosta na rekonstrukciji sportskih objekata, sada se radi i na rekonstrukcije hale Čair – rekla je Nadica Ivković.

Za najuspešnijeg generalnog sekretara granskog sporta Srbije izabran je generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Slobodan Milošević.

Priznanja su dodeljena na Petom nacionalnom seminaru za generalne sekretare sportskih i opštinskih saveza, klubova, udruženja i ostalih sportskih organizacija.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • sludjen

    10:18 // 10. 12. 2010.

    Vi mora da se salite! Nadica Ivkovic je dobila neku sportsku nagradu? Pa na kakvim drogama su bili ti koji odlucuju o nagradama?

    Nadice je cuvena sekretarica Banamena koja o sportu zna kao ja o uzgoju visibaba na Marsu. Pa u kom to sportu je Nis napredovao u prethodnih 5 godina? Strasno, ovo je kao da je Hitler dobio Nobelovu nagradu za mir i zastitu ljudskih prava.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: