Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:28, 8. 10. 2019.

| Sport

Nais bi da napuni "Čair" i ponovi podvig iz prošle sezone

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Uroš Vasić Nais vaterpolo
Nišlijama preko potrebna pomoć publike; foto: Vanja Keser

Glavni pretendent na prvu poziciju u Regionalnoj A2 ligi Solaris iz Šibenika gostovaće Naisu u vanrednom 4. kolu drugog po jačini takmičenja na Jadranu. Iako su svesni jačine rivala, niški vaterpolisti se nadaju punim tribinama "Čaira", uz čiju pomoć veruju u trijumf nad ekipom koju su prošle godine ostavili bez plasmana u prvi rang regionalnog takmičenja.

U pohodu na novi podvig protiv Hrvata trener Jovan Serafimović na raspolaganju će imati sve vaterpoliste, s obzirom na to da se i prehlađeni kapiten Dragan Milošević sada oporavio.

Prošle godine smo im pomrsili račune i oni sigurno dolaze sa velikom željom da se revanširaju. Da li će uspeti u tome, to se i mi pitamo. Ja uvek spremam igrače da idemo na pobedu, bez obzira na protivnika. Više nije fraza, pozivam publiku, jer nam je neophodna njihova pomoć, da napunimo taj "Čair" i na krilima publike i navijanja, kako samo oni to znaju, celu prošlu sezonu su nas nosili, voleo bih da se i sada napune tribine i da probamo da ih opet iznenadimo - poručuje Serafimović.

Prošle sezone Solaris je gotovo sve vreme držao prvu poziciju u Regionalanoj A2 ligi, ali ga je poraz na "Čairu" u pretposlednjem kolu ostavio bez direktnog plasmana u viši rang. U baražu je igrao sa Partizanom koji je slavio i vratio ga u A2 ligu. I ove sezone se ekipa iz Šibenika odlično kotira - uz kragujevački Radnički, jedina ima maksimalni učinak u prva 3 kola.

Nišlije su u prvom kolu izgubile, ali su sada vezale dve dominantne pobede, pa im samopouzdanja ne manjka, a i atmosfera u ekipi je sjajna, priča povratnik u redove Naisa Uroš Vasić.

Solaris je ekipa koja će svaku našu grešku da iskoristi. Oni su baš kvalitetniji, imaju ozbiljne igrače, iskusne, oni su imali do sada 5 puta više utakmica od nas, igrali su Kupu, stigli su do treće faze takmičenja u Evropi, tako da su stvarno i uigrani i ozbiljni. Po nas je super što je atmosfera u ekipi odlična, iz dana u dan, iz treninga u trening sve bolja i daćemo sve od sebe da im se suprotstavimo i pružimo što bolju partiju. Pozivam publiku, jer će nam stvarno biti potreban igrač više - rekao je Vasić.

Početak utakmice zakazan je za 20 sati, a ulaz je besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zoran

    18:45 // 8. 10. 2019.

    Mozete vi to,samo jako sutra.
    Napred Nais.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: