Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:41, 4. 10. 2019.

| Sport

Nais dočekuje Zagrepčane: Da podarimo publici 3 boda

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Nais vaterpolo Jovan Serafimović
Trener smiruje situaciju, vaterpolisti uvereni da pobeđuju; foto: Vanja Keser

U poteru za prvim bodovima na svom bazenu "Čair" u novoj sezoni vaterpolisti Naisa krenuće u subotu, 5. oktobra, kada će dočekati hrvatski tim Medveščak. I dok trener Jovan Serafimović upozorava na zamku potcenjivanja Zagrepčana, prvotimci čvrsto veruju u trijumf.

Hrvatski vaterpolisti su izgubili u prva dva kola Regionalne A2 lige, dok su Nišlije kod kuće izgubile, a na strani slavile. Ipak, dosadašnji bilans ništa ne znači, priča Serafimović, jer je Medveščak iskusna ekipa - dvojicu vaterpolista su vratili sa pozajmice iz Zadra, a trener Naisa ima i pune reči hvale za centre rivaa.

To što su loše otvorili sezonu, to ništa ne znači. Očekujem vrlo tešku utakmicu za nas. Nadam se da, ako uđemo kako treba u utakmicu, motivisano i sa željom za pobedom, na kraju krajeva i niškoj publici da podarimo prve bodove, očekujem i dobar rezultat. Rekao bih da su šanse 50:50, s tim što bih dao malu prednost nama, jer igramo na domaćem terenu - priča Serafimović.

Nastup u ovom meču jedino je neizvestan za kapitena Dragana Miloševića. Svi ostali su spremni, a među njima i Senja Stjepanović i Aleksa Cvetković, koji su složni u tome da moraju do pobede i da 3 boda ostaju na “Čairu”. Stjepanoviću je ovo druga sezona u Naisu i kaže da je veoma zadovoljan uslovima, zbog čega je i ostao ovde, dok je Cvetković jedan od novajlija.

Atmosfera je veoma prijateljska ovde. Svi se družimo i van bazena. Na bazenu je jako prijatno za rad, lepo se radi, dobri su uslovi, može da se trenira dva puta dnevno, teretana, tako da je atmosfera za trening savršena apsolutno - rekao je Cvetković.

Utakmica počinje u 20 sati, a ulaz je, kao i uvek, slobodan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zlobnik

    12:20 // 5. 10. 2019.

    A i da se "zahvale....." !

  • maki

    21:44 // 4. 10. 2019.

    Ajmo naši.
    Da bodovi ostani u Nišu.
    Srecno

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: