Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:40, 4. 5. 2021.

| Sport

Nais drugi meč četvrtfinala plej-ofa igra u Kragujevcu

Autor:Izvor:
Igor Lazić vaterpolo Nais
Težak zadatak pred niškim vaterpolo timom; foto: Vanja Keser

Vaterpolisti Naisa posle poraza u svom bazenu u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa Superlige Srbije, u sredu, 5. maja, igraju drugi meč protiv Radničkog u Kragujevcu. Kragujevčani su jednom nogom u polufinalu, pošto su prvi duel dobili rezultatom 18:6.

Protekle nedelje počeo je plej-of vaterpolo Superlige, a niški Nais je u prvom susretu četvrfinalne serije protiv Radničkog iz Kragujevca poražen na svom terenu. Prvoplasirani tim iz regularnog dela sezone i regionalni šampion iz Kragujevca potvrdio je ulogu favorita u prvom duelu, pa je sada na korak do polufinala.

U Nišu je Nais imao samo startno vođstvo, ali je već od sredine prve deonice bilo jasno da će ovo za sastav sa Čaira biti „jednosmerna ulica“. Radnički je pitanje pobednika rešio do poluvremena, a u nastavku je prednost samo rasla.

Niški tim je u plej-of ušao sa poslednje, osme pozicije, koja je vodila u doigravanje, a u predstojećem duelu će im biti vrlo teško da i dalje ostanu u takmičenju. Drugi duel u četvrtfinalnoj seriji u Kragujevcu igra se u sredu 5. maja, a počeće u 20 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: