Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:01, 22. 5. 2018.

| Sport

Nais igra na "Čairu" protiv Valjeva za prekid rezultatske krize

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nais vaterpolo Mitrović
Nais se nalazi na pretposlednjoj poziciji u Superligi; foto: Vanja Keser

Revanš za poraz u prethodnom okršaju, želja je vaterpolista Naisa uoči utakmice 10. kola Superlige koju igraju u sredu, 23. aprila od 20:30, na svom “Čairu” protiv Valjeva. Obe ekipe nalaze se u donjem delu tabele, a ove sezone bolji učinak imaju Nišlije, s obzirom na to da su dobile oba duela u Jadranskoj A2 ligi.

Vratili su se vaterpolisti Naisa u poslednjim utakmicama u pređašnju formu i ozbiljno namučili favorizovane rivale, iako su bili u oslabljenom sastavu. Pobede su ispustili protiv Crvene zvezde i Šapca, ali će sada imati nešto lakši zadatak, pošto Valjevo zauzima šesto mesto u Superligi i ima samo dva boda više od Naisa.

Tim koji će biti naredni rival Nišlija sastavljen je od bivših mladih reprezentativaca i igrača Partizana, priča trener Stefan Luković, a glavne uzdanice su mu Ivan Rackov i Marko Matović.

Moramo od samog početka da zaigramo maksimalno i mislim da, ako budemo zaustavili njihove najbolje igrače Rackova i Matovića, možemo do sva tri boda na "Čairu". Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju i bude naš sedmi igrač - priča Luković.

Motiva za pobedu niški vaterpolisti imaju na pretek, kaže kapiten Igor Lazić, mada bi problem ponovo mogao da bude izostanak nekolicine standardnih prvotimaca.

Cilj je osvajanje tri boda, bez obzira na sastav koji će se naći u bazenu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost i znamo kako to da anuliramo. Tako da se nadam da će "Čair" ostati neosvojiv za ekipu Valjeva ove sezone, kao što je to bilo i u Jadranskoj ligi. Nadam se podršci naših navijača sa tribina, koji su uvek bili uz nas i davali nam vetar u leđa - rekao je Lazić.

Kao i uvek, ulaz je slobodan, pa u Naisu pozivaju navijače da dođu u što većem broju i podrže ih u ovom pohodu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: