Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:01, 24. 11. 2018.

| Sport

Nais pred gostovanje podmlađenoj Vojvodini: U Novom Sadu uvek teško

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Mitrović Nais vaterpolo
Početak meča 6. kola Jadranske A2 lige zakazan je za 19 sati; foto: Vanja Keser

Velika kriza kroz koju je Vojvodina prošla letos ostavila je traga na igru vaterpolo kluba iz Novog Sada, pa je tim koji je prošlu sezonu završio na 3. poziciji Jadranske A2 lige sada tek na 8. mestu. Ovakvu situaciju u novosadskoj ekipi pokušaće da iskoristi niški Nais, u nedelju, 25. novembra, na bazenu "Slana bara".

Klub iz Novog Sada slavio je tek 2 puta ove sezone, dok Nišlije imaju samo jedan poraz u Jadranskoj A2 ligi. Ipak, problemi u niškom sastavu su kadrovske prirode, pošto trener Jovan Serafimović neće moći da računa na Đorđa Lekića sigurno, a još četiri igrača su rovita i nisu trenirala, pa je pitanje hoće li se naći u sastavu.

Mi smo u naletu, ali teško je tamo igrati, bez obzira na to što su oni oslabljeni. Samo igranje u Novom Sadu, specifično suđenje, topla voda… Ali naravno da smo mi u naletu i u svakoj utakmici idemo na pobedu. Očekujemo da nastavimo sa pobedama - rekao je Serafimović.

U Vojvodini su štrajkovi trenera i igrača zbog kašnjenja plata utihnuli su neposredno pred početak sezone, ali je ceo sastav podmlađen, a iskustvo timu daje svega par igrača: Ilija Prekogačić, Miroslav Ranđić, Radoslav Filipović i Mirel Ćatović.

Igraju sa mladim igračima koji su prošle godine igrali za Dunav, to su deca iz njihovog pogona, nemaju iskustva i zato su takvi rezultati. Ostavili su četiri starija, malo iskusnija igrača, ostalo su deca. Tu vidim razlog zašto su slabo startovali i slabe partija pružaju - priča Serafimović.

Početak meča 6. kola Jadranske A2 lige zakazan je za 19 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • maraa

    14:09 // 24. 11. 2018.

    Bravo momci.Samo jako.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: