Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:13, 5. 6. 2018.

| Sport

Nais prokockao vođstvo u Novom Sadu i izgubio za kraj sezone

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nais vaterpolo
Odličnu partiju pružio je golman Naisa Igor Lazić, za koga Novosađani dugo nisu mogli da nađu rešenje; foto: Vanja Keser

Poslednju utakmicu u sezoni Nais je igrao protiv Vojvodine u Novom Sadu, gde se tokom najvećeg dela utakmice odlično držao, a u celom prvom poluvremenu je vodio. Ipak, domaćini su na počecima trećeg i četvrtog perioda pokazali zašto su među najboljim domaćim timovima i na kraju slavili sa 9:7.

Tokom prvih 11 minuta utakmice u "Slanoj bari" viđen je samo jedan gol, u režiji Tihomira Živića. Onda su za nešto više od minuta “pala” tri gola, pa su par minuta timovi bili izjednačeni (2:2). Međutim, dva brza gola donela su Naisu vođstvo od 4:2 na poluvremenu.

Veliki preokret desio se početkom treće četvrtine, pošto je u tri napada zaredom povremeni reprezentativac Srbije Marko Ćuk postigao tri gola i doneo svom timu prvo vođstvo od početka meča (5:4). Sa druge strane, Nišlije se niko nisu snašle u novonastaloj situaciji i u tom periodu nijednom nisu uspele da šutnu ka golu.

Loš period Naisa prekinuo je pogodak Dragana Miloševića za izjednačenje, a onda i novo vođstvo nakon uspešno izvedenog peterca Aleksandra Mitrovića. Ipak, kako se Ćuk razgoropadio početkom treće deonice, tako je Šulc početkom četvrte, donevši +2 svom timu. Iako je ostatak poslednjeg kvartala protekao bez golova, Vojvodina je sačuvala to vođstvo do kraja.

Ovo je bila poslednja utakmica niškog tima ove sezone, koju će pamtiti po istorijskom uspehu – polufinalu Kupa Srbije, četvrtoj poziciji u Regionalnoj A2 ligi, petoj u domaćoj Superligi i plasmanu u kvalifikacije evropskog LEN kupa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: