Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:23, 28. 2. 2019.

| Sport

Nais savladao drugoplasirani tim Regionalne A2 lige

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Igor Lazić vaterpolo Nais
Presudila treća četvrtina; foto: Vanja Keser

U pretposlednjem kolu Regionalne A2 lige vaterpolisti Naisa rezultatom 7:4 savladali su na “Čairu” hrvatski Solaris, tim koji je veći deo sezone proveo na liderskoj poziciji, ali je u poslednjem kolu pao na drugo mesto, usled poraza od kragujevačkog Radničkog.

Ponovo je problematična u redovima Nišlija bila realzicija prednosti igrača više. Jedini put kada su je iskoristili bilo je pri prvom golu, kada je pogodio novajlija sa kapicom Naisa Vladimir Mickić. Iako je ekipa iz Šibenika već u sledećem napadu izjednačila, Nišlije su do kraja prvog kvartala odmakle na 3:1.

Preko dvojice Andrija Vlahovića i Komadine, koji su realizovali prednost igrača više u bazenu, izjednačili su Hrvati, ali je uz zvuk sirene pogodio najbolji strelac na meču Matija Milošević, te su domaćini ipak na pauzu otišli sa prednošću (4:3).

Meč je bio rešen u trećem periodu - vaterpolisti Naisa su počeli agresivno da napadaju, pritiskaju i 3 puta im je za 3 i po minuta pošlo za rukom da pogode. Tako su poveli sa 7:3, što se ispostavilo kao nedostižna prednost za goste, koji su u neefikasnom poslednjem periodu utakmice dali jedini gol.

Ovo je jedini meč 15. kola Regionalne A2 lige koji je odigran ranije, a ostali će se igrati u subotu. Iako tabela nije kompletna, Nišlije će ostati na svojoj trenutnoj poziciji i kada svi budu igrali. One su na pretposlednjoj, petoj poziciji u grupi koja se nadmeće u plej-ofu, sa 7 bodova prednosti u odnosu na Vojvodinu, a imaju isti broj bodova kao Primorje koje je iznad njih.

Naisu je ostalo da odigra još jedan meč u plej-ofu regionalnog šampionata, u kome će dočekati Budvu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Maca

    19:04 // 28. 2. 2019.

    Velika podeba protiv favorita za osvajanje lige.Svaka cast.

  • Goga

    16:35 // 28. 2. 2019.

    Pre svega momci, iskrene cestitke. Ovo je vase pravo lice!
    Drugo, zamolila bih postovanog kolegu novinara da obrati paznju na smisao napisanog. Naime Nais jeste peti tj. pretposlednji kako kolega kaze, ali od 6, a ne od dvanaest klubova, koliko broji A2RVL. Da li je ovo pokusaj minimiziranja uspeha ili jednostavno lapsus fonema, nije bitno, bitno je voditi se istinom i cinjenicama. Bravo momci!

  • Nislija

    13:06 // 28. 2. 2019.

    Bravo momci.Svaka cast
    Idemo NiŠšš

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: