Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:00, 27. 1. 2019.

| Sport

Nais silovit u Kotoru, u plej-of ide sa 4. pozicije

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Nais vaterpolo
Kosić dao 4 gola, Malenović 3; foto: Vanja Keser

U poslednjem kolu prvog dela Regionalne A2 lige Nais je u Kotoru savladao Kataro sa velikih 13:5, a o dobroj partiji i konstantnosti niških vaterpolista dovoljno govori činjenica da su svaku od deonica dobili sa po 2 gola razlike. Samim tim, obezbedili su sebi 4. poziciju pred doigravanje.

Golom Aleksandra Mitrovića Nais je prvi poveo, Kataro izjednačio, ali je to bio poslednji put na meču da je rezultat bio jednak. Sa dva gola za manje od minuta Jakša Kosić obezbedio je Nišlijama odlazak na pauzu sa +2.

U istom ritmu nastavio je i u drugoj četvrtini, a u seriji uspešnih pokušaja pridružio mu se još Miloš Malenović, pa se na poluvreme otišlo sa dobrih 6:2 za Nais. Deonica po povratku u bazen bila je jedina u kojoj su domaći vaterpolisti uspeli da postignu 2 gola, ali je tim sa “Čaira” zato pogodio 4 puta.

Rezultat 10:4 pred poslednji kvartal meča jasno je signalizirao da iznenađenja u beznu “Nikša Bućin” neće biti. I pored toga, dao je Kataro jedan gol na samom početku deonice, ali tu je bio kraj. Uzvratio je Nemanja Budurin istom merom, a tačku na meč stavio je Malenović, sa dva gola u poslednja 2 minuta meča.

Sjajnu partiju pružio je Kosić, koji je dao 4 gola i Malenović sa 3, ali i golman Igor Lazić, koji je zaustavio 11 šuteva.

Tačan raspored i termini mečeva u plej-ofu biće poznati kada se odigraju sve utakmice 11. kola. Ono što jeste već poznato je da će Nišlije ugostiti Budvu, Solaris i Vojvodinu, a gostovati Radničkom u Kragujevcu i Primorju u Rijeci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Šmizla

    18:07 // 27. 1. 2019.

    Cestitam Jakša.
    Konacno onaj pravi ,kakvog ga ja znam.

  • nislija

    11:43 // 27. 1. 2019.

    Bravo momci.Samo jako u nastavku.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: