Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:50, 14. 8. 2017.

| Sport

Nais u društvu Zvezde i Vojvodine, vraćaju se u Jadransku ligu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Vaterpolo klub Nais bazen Čair
"Sklopile se kockice"; foto: Vanja Keser

Nakon godinu dana nadmetanja u najjačoj nacionalnoj ligi, vaterpolisti niškog Naisa vraćaju se u regionalno takmičenje. Jadranska A2 liga okupiće 9 timova iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore, a postoji mogućnost da im se pridruži i jedan slovenački tim.

U Regionalnoj A2 ligi u narednoj sezoni preovladavaće srpski klubovi. Tako će osim Nišlija nastupati Crvena zvezda, Vojvodina, Valjevo i Šabac, hrvatski Zadar, Solaris, Medveščak, kao i crnogorski Kataro.

Kako je za Naisom turbulentna sezona, u kojoj su pružali odlične, ali i loše partije, očigledno je da su potrebna pojačanja da bi niški klub bio konkurentan u ovakvom društvu.

Predsednik Skupštine kluba Milan Krstić rekao je da rade na pojačanjima, te da bi u narednih desetak dana trebalo da se zna više o tome.

Planiramo da dovedemo neke nove igrače u klub, da pojačamo postojeći sastav i da prezentujemo vaterpolo iz Niša u regionu. Šta ćemo od toga da ostvarimo, pitanje je - priča Krstić.

Podsetimo, Nais je pretprošle sezone igrao u Regionalnoj ligi, a bio je žreban i prošle, ali su u poslednjem trenutku odustali. Razlog je bio malo novca, koji je vaterpolistima dodeljen iz budžeta Grada, ali su sada dobili nešto više, kao i ostatak niških klubova, s obzirom na to da je Fudbalski klub Radnički dobio znatno manje, zbog novog Zakona o sportu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: