Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:05, 9. 2. 2018.

| Sport

Nais želi da nanese prvi poraz Crvenoj zvezdi

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Dimitrijević Nais vaterpolo
U 2018. godini niški vaterpolisti odigrali su 4 utakmice i svakog puta pobedili; foto: Vanja Keser

Da bi nastavili niz nepobedivosti, koji imaju u 2018. godini, vaterpolisti Naisa moraće da savladaju lidera Jadranske A2 lige, do sada neporaženu Crvenu zvezdu. Nišlije su na svom bazenu pokazale da mogu da im pariraju, pa se nadaju da će ih 10. februara u Beogradu iznenaditi.

Iako je još 7 kola ostalo do kraja prvenstva, male su šanse da crveno-beli ne uđu u A1 ligu, jer imaju velikih 6 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Vojvodinu. Sa druge strane, 4. pozicija na kojoj su trenutno Nišlije jeste njihov cilj za ovu sezonu, ali postoje dobre šanse da se plasman dodatno popravi.

Da dobre partije koje su za Naisom nisu slučajnost, već posledica teškog rada, objasnio je trener Nenad Vasilovski, a potrudiće se da takvu igru prikažu i u subotu.

Očekuje nas jedna zaista teška utakmica, protiv jedne ozbiljne ekipe, koja igra čvrsto i jako i u napadu i u odbrani. Tako da mi moramo da budemo spremni i da odgovorimo na tu njihovu igru, da bi mogli celu utakmicu da držimo u neizvesnosti. Tako smo i ove nedelje trenirali i pripremali se za ovu utakmicu. Sam motiv je i ekipa Crvene zvezde - rekao je Vasilovski.

U prvom ovosezonskom duelu Naisa i Crvene zvezde pobedili su Beograđani. Ipak, taj meč bio veoma neizvestan, a Aleksa Dimitrijević, bek koji je nastupao i za crveno-bele, kaže da je Nais tada pokazao da može da se nosi sa bivšim šampionom Evrope.

To jeste jedna jako dobra ekipa, nemaju izgubljenu utakmicu ove sezone, ali to je za nas samo motiv više da ih pobedimo. To će biti jedna provera koliko za nas toliko i za njih, da vidimo koliko smo napredovali i koliko smo trenirali do sada. Što se tiče rezultata nemamo nikakav pritisak, daćemo sve od sebe, ako ispoštujemo naše dogovore, ja mislim da možemo da pobedimo - ispričao je Dimitrijević.

Utakmica 12. kola A2 lige igra se od 19:15 na beogradskom bazenu “Milan Gale Muškatirović”.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: