Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:13, 25. 9. 2013.

| Sport

Naisa: Bolja igra, ali bez bodova

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sandra-lapajne-naisa-nis.jpg
Sandra Lapajne; foto: Vanja Keser

Posle dva kola u Superligi rukometašice niške Naise imaju 1 bod. Trener Svetislav Jovanović ističe da je igra njegove ekipe bolja, ali da su sudije imale različite kriterijume za Naisu i Radnički.

Rukometašice Naise su u drugom kolu Superlige izgubile rezultatom 23:21 (14:12) od Radničkog iz Kragujevca, koji ove sezone važi za jednog od favorita za titulu. Meč je bio neizvestan, ali Naisa nije uspevala da povede, osim samo u 48. minutu, kada su protivnice brzo i izjednačile.

- Prethodnu utakmicu smo odigrali slabo, ali sada smo igrali borbeno i ima stvari koje pokazuju da kriterijumi nisu bili jednaki. Gledao sam snimak više puta, bilo je situacija kada je trebalo da Kragujevac dobije isključenje, bio je direktan crveni karton za faul nad Suzanom Ćubelom - priča Svetislav Jovanović, trener Naise.

Posle neočekivanog remija sa Maks sportom, i pored vođstva od +6 samo 8 minuta pre kraja, Naisa je poboljšala pristup u igri.

- Bitno je da je napravljen veliki pomak u prostupu i na psihološkom planu. Primećen je veliki napredak u igri, ali još ima dosta da se radi. Okrećemo se narednim mečevima, pokušaćemo da dobijemo naredna dva da se iskupimo za prvo kolo - kaže Jovanović.

Naredno kolo Naisa igra u subotu, 28. septembra od 19h u Aranđelovcu sa ekipom Knjaz Miloša.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: