Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:16, 1. 10. 2011.

| Sport

Naisa - Crvena zvezda 25:25

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa

Rukometašice Naise odigrale su nerešeno sa Crvenom zvezdom u drugom kolu Superlige. Na kraju prvog poluvremena Zvezda vodila sa 17:9.

Posle poraza na startu Superlige, rukometašice Naise osvojile su prvi bod u ovoj sezoni. Na svom terenu niške rukometašice su odigrale nerešeno 25:25 (9:17) sa Crvenom zvezdom. Gošće su povele sa 2:0, ali je Naisa ubrzo izjednačila. Neizvesno je bilo samo do 7. minuta nakon čega je Zvezda povela sa 8:4 i do kraja poluvremena nije dozvolila niškom timu da priđe više od tri gola zaostatka. Naisa je prvi deo utakmice odigrala mnogo loše, ali je popravila sliku u drugom poluvremenu.

Crveno-bele su na poluvreme otišle sa 17:9, a prednost su nastavile da uvećavaju i početkog drugog dela igre. U 37. minutu je bilo 20:11 za gošće, ali su se tada domaće trgle i uz podršku nekoliko stotina navijača sa tribina krenule silovito i slobodnije u napad. Prednost se topila, a u 58. minutu je ponovo izjednačen rezultat (24:24). Imale su Naisine igračice priliku da uzmu ceo plen, ali nisu iskoristile.

- Izgubili smo bod na kraju! Prvo poluvreme smo odigrali izuzetno loše. Igračice su morale da shvate da moraju da igraju bolje i u drugom poluvremenu se sve promenilo. U drugom delu igre smo igrali korektno. Žao mi je što nismo dobili meč. Zvezda je odigrala bolje u prvom, mi u drugom poluvremenu. Ovo je ipak veliki bod za ovu ekipu - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Naisu u narednom kolu čeka najteži rival pošto gostuje ekipi Zaječara, prošlogodišnjem šampionu i najvećem favoritu za titulu i ove godine.

Naisa: Kačarević 11 odbrana, Petković M, Premović 3 (1), Veljković 2, Ćubela 6 (2), Dimić, Lapajne 1, Grujić 3, Đoković 5, Nedeljković, Jovanović, Zdravković, Petrović 4, Stankovski, Filipović 1, Marković.

Sedmerci: 3/3
Isključenja: 8 minuta

Crvena zvezda: Ležaja, Čolić 14 odbrana, Marić 7, Bokarić 1, Kokoresković, Popović, Mistrić 2, Pavlov, Radović, Obradović 1, Milojević, Luković 8 (4), Filipović 6, Vasiljević, Milojević, Stepanić.

 

Sedmerci: 4/4
Isključenja: 6 minuta

Ostali rezultati 2. kola:

Železničar Metal-Cinkara - Radnički Lepenica-KG 20:28 (11:13)
MAX Sport - Bačka Palanka-Nopal 34:24 (14:13)
01.10. u 18h Knjaz Miloš - JP Radnički 30:29 (14:16)
12.10. Cepelin - Čačak
Jagodina - Zaječar

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: