Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:18, 9. 6. 2017.

| Sport

Naisa angažovala prva pojačanja

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Pojačanja Naisa
Većina rukometašica koje su igrale prošle sezone, nastupiće i u sledećoj; foto: JV/M.J.

Da se prošla sezona i kasno angažovanje igračica ne bi ponovilo, Rukometni klub Naisa angažovao je dve nove igračice 10 dana od završetka sezone. Suzana Miličić pojačaće Nišlijke na poziciji beka, a golman Jovana Stranjanac zameniće Milenu Petković.

Bek Miličić, koja može da igra sa bilo koje strane, u Niš je došla iz Inđije, a u upravi kluba su rekli da je već duže “imaju na radaru”, te da je ona još prošle godine trebalo da se pridruži Naisi.

Meni je velika čast da igram u ovom klubu i u gradu Nišu, koji važi za jedan od većih rukometnih gradova. Radujem se evropskim utakmicama i očekujem dosta dobre rezultate sledeće sezone. Jedva čekam da krenem da treniram - rekla je Miličić.

Jedina igračica koja definitivno neće nastupiti za Naisu i sledeće godine je golman Milena Petković, koja će igrati u Sloveniji. Stranjanac, igračica koja će je zameniti, do sada je igrala za Jagodinu, tim koji je po igri i kvalitetu sličan niškoj ekipi, ali je sezonu završio na poziciji ispred.

Drago mi je što sam dobila poziv od ovakve ekipe, ipak je Naisa bila u samom vrhu što se tiče rukometa, klub sa velikom tradicijom i istorijom. Srećna sam što ćemo sarađivati i naredne sezone. Nadam se da ćemo ispuniti i ciljeve i da ćemo se plasirati više nego ove sezone, pogotovu što se Kupa tiče - zadovoljna je Stranjanac.

Devojke su dobile ugovore na godinu dana jer, kako je rekao predsednik Lazar Nenadov, “tako se radi kod nas”. Ipak, on kaže i da će se u Naisi truditi da taj trend promene, jer je za stvaranje dobre ekipe potrebno da duže rade zajedno.

Potvrđeno je 70% rukometašica, do kraja nedelje očekujemo odgovor od još jedne igračice, ali svi imaju želju da ostanu u Naisi, što je meni jako drago. Tek sada kada sam počeo da pregovaram video sam da su svi voljni da dođu kod nas. I Jovana i Suzana su imale i bolje ponude, ali njihova veličina je što su prihvatili da dođu kod nas - rekao je Nenadov.

Pripreme tima za novu sezonu bi trebalo da krenu početkom avgusta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dortmund

    16:44 // 10. 6. 2017.

    Dobro pojacanjeova mala Milicic ! Jos kad bi Tanaskovic napokon odigrala kako treba bice to pucanja po golu protivnika. Odlicno sto je mala Radovic ostala, pravo silo za odbranu protivnika. Ajde Naisa iznenadi me jos nekii kvalitetnim pojacanjima. Mislim da ove godine mozemo zaista do titule. A mi sa tribina cemo se potruditi da budemo vas jos jedan igrac . Cvijic iz Jagodine -obavezno

  • Predrag

    17:04 // 9. 6. 2017.

    Gledao sam polufinale kupa u kome je igrala Suzana i mogu reći da je odlično pojačanje. Definitivno najbolja igračice Indjije, prodorna, jak šut, čvrsta i u odbrani. Biće to odličan bekovski trio: Tanasković-Radović-Miličić. Možda ne bi bilo loše da se dovede i kapiten Inđije, mislim da je devojka mlada a nema razloga da tavori u drugoj ligi. Prvi golman sledeće sezone treba da bude Tamara Popović

    • Janko Protic

      11:52 // 10. 6. 2017.

      Apsolutno si u pravu, Suzana je odlicno resenje za nas.Veliki pozdrav i cestitke i klubu i njoj! Zelim uspesnu sezonu i Suzani i Jovani!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: