Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:54, 30. 3. 2013.

| Sport

Naisa bez polufinala Kupa Srbije

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG-3234.JPG
Rukometašice Naise

U četvrtfinalu Kupa Srbije rukometašice Naise iz Niša poražene su od Jagodine rezultatom 25:24 (12:15) u hali Čair i tako ostala bez završnice ovog takmičenja.

Imala je Naisa priliku da u trećem ovosezonskom susretu savlada Jagodinu, ali lošim kontrama, ishitrenim dodavanjima i nedovoljnom koncentracijom pretrpela je i treći poraz od ekipe Jagodine.

Naisa je bolje počela, imala vođstvo od 4:2 u 6. minutu i 6:4 u 10. Serijom od 2:0 Jagodina je izjednačila, a za naredna 4 minuta viđen je po jedan gol oba tima. U 17. minutu trener domaćih Svetislav Jovanović zatražio je tajm-aut što je pomoglo Naisi, koja je u 22. minutu imala vođstvo od 10:8. Loše poteze Jagodine Nišlijke su kažnjavale u narednom periodu i tako povele sa 13:9.

U 27. minutu golman Naise Ana Kačarević je isključena, ali to nije mnogo poremetilo njene saigračice koje su u 28. minutu vodile sa 14:11, a na poluvreme otišle sa 3 gola prednosti (15:12).

Početak drugog poluvremena prikazao je potpuno drugačiju sliku Jagodine, a sa takvom igrom nisu se snašle domaće igračice. Do 39. minuta Jagodina je ređala golove, povela sa 17:15 i čak odbranila jedan sedmerac.

Prvi gol u drugom poluvremenu Naisa je postigla u 39. minutu preko Sandre Lapajne (16:17), ali usledile su greške u napadu i Jagodina je povela sa 18:16 u 44. minutu. Poslednje izjednačenje u meču bilo je u 46. minutu (18:18). Pokušavale su brzim kontrama niške igračice da pronađu rupu u odbrani Jagodine, ali neuspešno.

U 55. minutu Jagodina je vodila sa 24:21, a golovima Tamare Žarković u 58. i 59. minutu delovalo je da Naisa može da iznenadi gošće. Gol Vlaškovićeve u 60. minutu stavio je tačku na ovaj meč koji je Jagodina dobila sa 25:24 i obezbedila sebi završnicu Kupa.

Naisa u subotu, 6. aprila gostuje ekipi Mileniuma u 18. kolu Superlige.

NAISA - JAGODINA 24:25 (15:12)

Hala Čair, Niš

Gledalaca: 600

NAISA: Kačarević 9 odbrana, Petković, Premović 3, Marković, Dimić, Čović 3 (2 sedmerca), Mitrović, Lapajne 2, Žarković 6, Đoković 5 (1), Nedeljković 2 (1), J. Zdravković, T. Zdravković, Petrović 3, Mitrović-Bogdanović, Filipović.

Sedmerci: 4/6
Isključenja: 4 minuta

JAGODINA: Živković 12 odbrana (2), G. Miladinović, Milanović 1, J. Miladinović, Radojević 2, Živković 6, Milošević 3 (1), Jevtić 2, Tasić 4, Jović, Bartošić 2 (1), Števin 3 (1), Vlašković 1, Stefanović 1.

Sedmerci: 4/4
Isključenja: 12 minuta

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: