Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:27, 27. 9. 2020.

| Sport

Naisa bez trofeja u Kupu Srbije

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
pripreme naisa, foto jv vanja keser 1
Naisa bez trofeja; foto: JV / Vanja Keser

Porazom od Jagodine rezulatom 32:24 (14:14) u finalu Kupa Srbije rukometašice niške Naise nisu uspele da osvoje svoj peti trofej u ovom takmičenju. Nakon izjednačnog prvog poluvremena, igračice Naise nisu, ipak, imale snage da trijumfuju i osvoje prvi pehar u Kupu od 2009. godine.

Dobro se držala Naisa u prvom delu igre protiv šampiona iz pretprošle sezone, a u 15. minutu Jagodinke su vodile sa 8:6. Preokrenula je niška ekipa serijom 4:1 (10:9), a u 26. minutu Jagodina je vodila sa 14:12. Golovima Marije Filipović i Katarine Radović Nišlijke su došle do izjednačenja (14:14) na kraju prvog poluvremena.

Početkom drugog dela igre Naise je vodila sa 15:14, a bilo je to i poslednje vođstvo Nišlijki. Protivnice su napravile seriju 7:0 i povele sa 21:15 u 38. minutu. Uspela je ekipa iz Niša da smanji zaostatak (22:19 u 41. minutu), ali je Jagodina imala više snage u finišu i na kraju slavila sa 32:24.

Podsetimo, Naisa je u polufinalu bila bolja od Bora (22:16).

JAGODINA - NAISA 32:24 (14:14)

Zrenjanin, "Kristalna dvorana".

Bez gledalaca.

Sudije: Vladimir Jovandić i Marko Sekulić (Pančevo).

Sedmerci. Jagodina 2(2), Naisa 5(5).

Isključenja: Jagodina 4, Naisa 12 minuta.

JAGODINA: Đurašinović 18 odbrana, Kostić, Kosanović, Adžić 5, Kaitović 1, Majkić, Piler 5 (1), Sivčev, Vukčević 3, Lovrić, Jovanović 3, Raičević, Ašanin 4, Stojanović, Gojković 11 (1).

NAISA: Milena Petković 1 odbrana, Mitić 10 odbrana, Ivanović 1 sedmerac, Teodora Petković (Zdravković), Đurović, Radović 2, Teodora Petković, Magdalena Petković, Stankovski 5, Stamenković 1, Nikolić, Filipović 3, Sukur 1, Tasić 4, Gakidova 6 (5).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Rukomet

    02:10 // 1. 10. 2020.

    Odlicna igra sudija jedino su njih dvojica bili na visini zadatka sve ostalo je smesno uopste komentarisati.

  • Mara

    23:32 // 27. 9. 2020.

    Devojke dobre ste bile, ovo je trebala da bude utakmica Gojkovic-Naisa a ne Jagodina-Naisa. Katastrofa i bruka za zenski rukomet.

    • Nislija

      16:09 // 28. 9. 2020.

      Pratim rukomet zenski i Belog vec 10 godina. Nikad nije bio bespomocniji kao zadnje 2 godine. Uzima tajm aut nema kome da se dere, nema reakciju, svestan je da nema igracki kadar kakav bi hteo i predao se. Beli samo napred dovedi prave igrace i opet ces da osvajas Srbiju i Evropu a ove manekenke i dobacaci lopte izbaci!!!!

  • Mara

    22:06 // 27. 9. 2020.

    Biće bolje

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: