Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:43, 22. 2. 2012.

| Sport

Naisa bolja od Čačka u Čairu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa,pjango

Rukometašice Naise pobedile su ekipu Čačka rezultatom 29:25 (15:11) u zaostalom meču 12. kola Superlige.

Premijera u renoviranoj hali Čair bila je vrlo uspešna za niške rukometašice pošto su se revanširale Čačku za poraz na početku sezone. U prvom kolu Superlige Naisa je izgubila u gostima sa 23:21, pa je sada pokazala da je to bila posledica nedovoljno uigrane mlade ekipe.

U Čairu je bila poptuno druga priča, bar što se tiče prvog poluvremena. Naisa je demonstrirala silu i u 9. minutu povela sa 6:0. Nastavile su domaće da koriste greške u odbrani Čačka i da povećavaju prednost do visokih 13:4. Tada je trener Čačka uzeo tajm-aut što se pokazalo kao dobar potez za "buđenje" gošći koje su uspele da smanje prednost na 15:11 i tako odu na odmor.

U drugom poluvremenu Naisa je iskoristila prednost iz prvog dela igre i održavala prednost. U drugom delu trener Svetislav Jovanović je pružio priliku i mlađim igračicama.

- Napravili smo dobru razliku na početku, pa smo sve vreme kontrolisali utakmicu. Znali smo da nas čeka težak meč i da će protivnik biti maksimalno motivisan jer se bori za opstanak - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Naisa će u subotu, 25. februara igrati u Beogradu protiv Crvene zvezde u osmini finala Kupa.

Naisa: Kačarević 10 odbrana, Petković, Premović 6, Veljković, Marković, Tanasković, Ćubela 5 (1 sedmerac), Mitrović, Lapajne 1, Grujić 3, Đoković 7, Nedeljković 2, Jovanović, Zdravković, Petrović 6, Stankovski.

Sedmerci: 1/1
Isključenja: 10 minuta

Čačak: Misailović 4 odbrana, Filipović 6 odbrana, Štavljanin, Vučković, Đekić 3 (1), Popović 9 (3), Đurka 2, Vukajlović 3, Mirković, Malenović 2, Radić 4, Mlađenović, Sando, Jelesijević, Janjić 2.

Sedmerci: 4/4
Isključenja: 4 minuta

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: