Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:28, 25. 2. 2017.

| Sport

Naisa dobila novog predsednika

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Naisa
Jednoglasnom odlukom izabran za predsednika; foto: M. J.

Dosadašnjeg predsednika Rukometnog kluba Naisa Dragoslava Pavlovića na ovom mestu je zamenio Lazar Nenadov, direktor hotela Art loft. Plan novog prvog čoveka kluba, koji je izabran jednoglasno, je pre svega, očuvanje stabilnosti koju je najbolji niški kolektiv uspostavio.  

Sa ovog mesta Pavlović se povukao jer, kaže, nije mogao potpuno da mu se posveti zbog funkcije pomoćnika gradonačelnika. Ostavku je podneo pre kraja prvenstva da bi se novi predsednik na vreme upoznao sa prilikama u klubu, što je preduslov za rano angažovanje igračica i formiranje ekipe koja će braniti boje kluba naredne sezone.

Za Nenadova kaže da dugo prati rad Naise i da potiče iz sportske porodice, pa veruje da će moći da vodi niške rukometašice.

Planovi su da održimo finansijsku stabilnost kluba koju je prethodno rukovodstvo uspelo da uspostavi. Naisa je najstabilniji klub u gradu i regionu. Zatim da ponovimo uspeh koji su oni uspeli da ostvare prošle godine i da opravdamo priznanje najboljeg niškog kluba. Tu je i dovođenje sponzora, ali videćemo - rekao je Nenadov.

S obzirom na to da će Naisa od Grada dobiti 5 miliona dinara više u odnosu na prošlu godinu, on kaže da je prvi cilj isplaćivanje onih koji su već u klubu, a onda i dovođenje nekih pojačanja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • lahor

    23:42 // 25. 2. 2017.

    Blago nama

  • marko cvetkovic

    20:47 // 25. 2. 2017.

    velika podrska coveku koji je kao pravi nislija pomagao mnogim gradskim klubovima. kad bi se ostali malo vise ugledali na Lazu i prihvatili se bar nekih obaveza, sport bi u nisu i video lepse dane. hvala daletu na dosadasnjem radu i uspehu

  • dortmund ( Naisa fun club)

    19:37 // 25. 2. 2017.

    Gospodine Lazare vreme je da se jurisa na titulu sto Naisa kao klub i zasluzuje sto zbog tradicije odlicnog kluba sto zbog nass navijaca koji volimo Naisu. Da se privuce vise sponzora , iskoristi ovih 5 miliona viska a Beli da vec sada odabere adekvatna pojacanja i napadnemo titulu koju Nis zasluzuje. AAjmoo Naisa

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: