Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:26, 7. 9. 2018.

| Sport

Naisa dobila novu upravu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
zrk-naisa,-skupstina,-septembar-2018,-foto-jv-ljj-3
Miloš Stojanović, novi predsednik Naise; foto: JV/Ljubica Jocić

Za novog predsednika Upravnog odbora Ženskog rukometnog kluba Naisa izabran je Miloš Stojanović, direktor niške firme Elektrolux i na tom mestu je zamenio Lazara Nenadova koji je podneo ostavku nakon godinu i po dana koliko je proveo na čelu kluba.

zrk-naisa,-skupstina,-septembar-2018,-foto-jv-ljj-2 Novo rukovodstvo Naise; foto: JV/Ljubica Jocić

Jedini niški kolektiv koji je osvojio evropski trofej - Čelendž kup 2017. godine, nekadašnji prvak Srbije i osvajač nacionalnog Kupa i višegodišnji učesnik evropskih nadmetanja Naisa dobila je novo rukovodstvo koje bi trebalo da donese finansijsku stabilnost, kaže Branislav Kačar, većnik za sport.

Zahvalio bih se prethodnom rukovodstvu koje je uspelo da napravi dobar rezultat. Ono što je bitno, Niš ima mnogo sportskih klubova, a Naisa najbolje stoji finansijski. Nije sjajno, ali je najbolje od svih - kaže Kačar.

Novi predsednik Naise Miloš Stojanović, inače direktor niške firme Elektrolux ističe da je plan dovođenje još sponzora i finansijska stabilnost.

Novi Upravni odbor čine potpredsednik Nikola Nešić, regionalni menadžer Milšpeda, zatim Nenad Radišić, vlasnik firme Impexauto, Milan Stošić, vlasnik hotela Ideolux i diplomirani ekonomista Vladimir Bošković, ekonomski stručnjak - kaže Stojanović.

zrk-naisa,-skupstina,-septembar-2018,-foto-jv-ljj Lazar Nenadov, dosadašnji predsednik Naise, gradski većnik za sport Branislav Kačar i dosadašnja predsednica Skupštine Naise Suzana Karličić; foto: JV/Ljubica Jocić

Sednici Skupštine kluba je od 15 članova prisustvovalo 11.

Podsetimo, dosadašnji predsednik Naise Lazar Nenadov je juče najavio da će podneti ostavku i da će Naisa dobiti novo rukovodstvo i generalnog sponzora. Pripreme za novu sezonu, koja počinje 6. oktobra gostovanjem Zaječaru, Naisa je počela 6. avgusta.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dortmund

    20:37 // 8. 9. 2018.

    Nadam se da ce ova firma zaista ozbiljno stati iza kluba kao i grad i napokon uzeti primat u srpskom rukometu .Ukoliko makar i malo ne oseca ljubav prema ovom klubu kao mi verni navijaci onda nema ni svrhe dolaziti na celo . Nadam se da ce ovo biti ta prava energija s kojom cemo do nepokon titule posle Medicinara , Knjaza ili Jagodine . Ajmoo Naisaaa

  • Aca

    16:03 // 8. 9. 2018.

    Batali onog Kacara on je decko izgubljen u prostoru i vremenu!

  • nastavi kao oni

    08:11 // 8. 9. 2018.

    Miloše,budi samo pošten kao deda i otac,a nadam se da jesi.Želim ti sreću i Tebi i Naisi.Elektrolux je stvoren poštenim radom.

    • Petar niskogradnja

      10:34 // 9. 9. 2018.

      Koje kvalifikacije ima Miško od broj 6 šest da bi se bavio ovim. A o kojem poštenju pričate molim vas ljudi? Ta firma je partijska i oni su prepuni malverzacija i odgovaraće sa promenom vlasti zna to tate Bane. Polako ima vremena za sve...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: