Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:50, 30. 3. 2012.

| Sport

Naisa dočekuje Knjaz Miloš

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
ana kacarevic i anastazija djokovic
Ana Kačarević i Anastazija Đoković

Rukometašice Naise u 17. kolu Superlige ugostiće ekipu Knjaz Miloša koju su već savladali ove sezone. Utakmica je u subotu, 31. marta od 18:30h u sali OŠ "Dušan Radović".

Posle još jedne u nizu pauza u sezoni, rukometašice Naise nastavljaju u borbi za neko od prvih 5 mesta na kraju šampionata. U subotu, 31. marta čeka ih ekipa Knjaz Miloša, koju su savladali u prvom delu sezone. Naisa je slavila u Aranđelovcu rezultatom 28:26, a u niškom timu se nadaju da će još jednom pobediti "kneginje".

- Ovo je prva u nizu utakmica kod kuće koju moramo da dobijemo. Pobedili smo ih u Aranđelovcu, a ako smo mogli tamo, što ne bismo i u Nišu - rekla je Vesna Petrović-Milošević, direktorka kluba.

Naisa zauzima četvrtu poziciju sa 15 bodova, dok Zvezda i Knjaz imaju po 14 bodova i ove tri ekipe će najverovatnije odlučiti o poslednja dva mesta koja naredne sezone vode u Evropu.

- Očekuje nas jaka utakmica jer Knjaz Miloš ima dobar sastav. Dobro se znamo, pa su nam svi susreti neizvesni. Moramo da dođemo do ta dva boda uz pomoć publike jer bi bilo žalosno sve drugo osim pobede. Pobedom bismo bili korak bliže Evropi naredne sezone - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Knjaz Miloš je poslednji put pobedio Naisu u Nišu u Superligi još 7. maja 2007. godine kada je ekipa iz Aranđelovca na kraju i osvojila prvenstvo.

- Utakmica sa Knjazom će biti dosta psihološki teška za nas. Devojke su svesne šta nam donosi pobeda i značaja utakmice. Ekipa Knjaza nas se plaši jer su izgubile na svom terenu, a poljuljano im je samopouzdanje zbog poraza od Nopala u prošlom kolu - rekla je Anastazija Đoković, igračica Naise.

Naisa je posle poraza od Zaječara i Jagodine, imala dve nedelje pauze. Tokom ovog perioda ekipa se spremala za utakmicu sa Knjazom.

- Vidi se nervoza na treninzima kod nas jer je ovo važna utakmica za Evropu. Nadam se pobedi i nadam se da je ova nervoza samo pozitivna trema - rekla je Maja Veljković, rukometašica niškog kluba.

Nakon ovog meča, Naisa će imati nedelju dana pauze jer je u narednom kolu trebalo da igra sa Cepelinom. Sledeći duel Naisa će imati 14. aprila kada dočekuje Maks sport.

Svi parovi 17. kola:

31.03. u 18h JP Radnički - MAX Sport
31.03. u 18:30h Naisa - Knjaz Miloš
31.03. u 19h Zaječar - Železničar
31.03. u 19h Čačak - Bačka Palanka Nopal
31.03. u 19:30h Crvena zvezda - Radnički Lepenica
Slobodna je Jagodina

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: