Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:28, 14. 10. 2011.

| Sport

Naisa dočekuje Radnički

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa zvezda

Rukometašice Naise dočekaće ekipu Radničkog iz Beograda koja je do sada zabeležila dva poraz. Meč je u subotu, 15. oktobra od 18:30h u sali OŠ "Mika Antić".

Jedan malo lakši zadatak očekuje mladu ekipu Naise pošto im goste dolazi beogradski tim koji ove sezone zna samo za poraze. Istina je da je Radnički imao dva teška rivala, Zaječar i Knjaz Miloš, a Naisa bi mogla da nastavi taj negativni niz gošći.

- Radnički je protivnik kog moramo da poštujemo. Na turniru u pripremnom periodu smo pokazali da znamo da se nosimo sa njima. Biće teško, ali ako pružimo igru kao iz drugog poluvremena protiv Crvene zvezde, biće odlično. Pobeda bi puno značila ekipi, a pozivam i navijače da nas podrže jer su nam navijanjem pomogli i protiv Zvezde - rekla je Vesna Petrović Milošević, direktorka Naise.

U pripremnom periodu Radnički je pobedio niški tim sa 34:31 na turniru u Beogradu, ali sada je prilika drugačija jer je u Superligi svaki bod i svaki gol važan, naročito za Naisu sa mladom ekipom.

- Svaki bod u prvih šest utakmica nam je velik kao kuća. Imali smo dve jake utakmice, protiv Zaječara i Metalurga i pokazali smo da možemo da igramo i protiv jakih ekipa. Imali smo obimne treninge, definitivno imamo problem realizacije. Mislim da će golmani da odluče utakmicu. Idemo na pobedu, moramo da odigramo maksimalno svih 60 minuta. Radnički ima veliko pojačanje u Nini Jakupili koju je ustupio Zaječar. Sa Čovićkom imaju solidnu bekovsku liniju. Očekujem jaku utakmicu i pobedu na kraju - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Naisa je u prethodna tri kola upisala samo bod iz duela sa Zvezdom, ali ako se zna da su gubile i sa 9 u 37. minutu onda je bod veliki uspeh. Svi u klubu su svesni da bi pobeda nad Radničkim donela potrebno samopouzdanje mladim igračicama i malo rasterećenije razmišljanje o budućim mečevima.

- Imali smo dve jake utakmice, sa Zaječarom i Metalurgom, a i naporno smo radili ove nedelje. Nadam se da će rezultat ići u našu korist. I pozivam publiku da dođe u što većem broju - rekla je Sanja Premović, rukometašica Naise.

Naisa će utakmicu 4. kola odigrati u sali OŠ "Mika Antić", a to bi trebalo da bude poslednji meč u ovoj hali pred selidbu u halu Čair. Sledeći meč kod kuće Naisa igra tek u sedmom kolu 12. novembra protiv Cepelina.

 

Ostali parovi 4. kola:

15.10. u 18h Knjaz Miloš - Jagodina
15.10. u 18h Radnički Kg - Nopal
15.10. u 18:30h Cepelin - Zaječar
15.10. u 20h Max Sport - Crvena Zvezda
26.10. u 18h Železnicar - Čačak

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: