Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:41, 23. 2. 2018.

| Sport

Naisa dočekuje pretposlednji Junior

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
naisa nis
Olja Nikolić (2) pod znakom pitanja; foto: Vanja Keser

Rukometašice Naise, koje su trenutno drugoplasirane u Superligi, u subotu, 24. februara dočekuju pretposlednji Junior, a osim problema sa povredama, trener niške ekipe Svetislav Jovanović ističe da klub "muče" i finansijski problemi.

Raspored niških rukometašica u februaru je baš zgusnut, a nakon remija sa Kikindom u Superligi, pobede u regionalnom Kupu nad Žitorađom i poraza od Virto Kvintusa u dvomeču osmine finala Čelendž kupa, niške rukometašice su pobedile Bekament, vicešampiona Srbije.

Sada sledi duel sa pretposlednjim Juniorom koji ima samo po jednu pobedu i remi. Prošle sezone Junior je oba puta pobedio Naisu, ali ove sezone niški tim je slavio u Beogradu (29:19).

Moramo da protiv Juniora igramo maksimalno ozbiljno i odgovorno jer glupo bi bilo da bacimo utakmicu protiv Bekamenta. Junior je slabija ekipa, ali ni malo naivna. Prošle godine je napravio iznenađenje i u Nišu i Beogradu - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Zbog povreda Jovanović neće moći da računa na Katarinu Tanasković i Suzanu Miličić, a pod znakom pitanja je i Olja Nikolić, a osim povreda igračica, problem za trenera Naise je i finansijska situacija u klubu.

Ono što nije dobro je finansijska situacija koja nas definitivno boli. Ali, treba da ostavimo to Upravi da reši i što se tiče Grada i sponzora. Mi treba da se opredelimo za teren i odradimo kao protiv Bekamenta. Očekuje nas dosta jakih utakmica, ali ja verujem u devojke, pokazale su da vrede i treba da pokažu ono za šta se spremamo - kaže Jovanović.

Utakmica u hali “Čair” počinje u 18:30, a ulaz je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: