Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:37, 8. 3. 2012.

| Sport

Naisa gostuje Radničkom u Beogradu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa, pjango, djokovic, petrovic

Rukometašice Naise igraju u petak, 9. marta od 17h u Beogradu protiv Radničkog u 15. kolu Superlige.

Posle više od dve nedelje pauze, niške rukometaice se vraćaju na teren. U 15. kolu Superlige gostuju ekipi Radničkog, a već u sredu, 14. marta ih čeka duel sa šampionom Zaječarom kod kuće, pa narednog vikenda susret sa Jagodinom.

- Čeka nas teška serija utakmica, a već prva je sa Radničkim. Imaju dobru ekipu, pre početka sezone su dosta uložili u tim, igraju kvaliteteno. Verujem u svoje igračice i znam da mogu da odigraju dobru utakmicu - rekla je Vesna Petrović-Milošević, direktorka Naise.

Radnički je trenutno deveti na tabeli sa samo 8 bodova iz 12 utakmica.

- Očekuje nas jak protivnik koji se pojačao povratkom Grbićke u drugom delu prvenstva i dolaskom trenera Maksića koji je pomoćnik selektora. Verujem da možemod a pobedimo. Nas niko nije nadigrao u prethodnih 13 kola. Očekujemo da pružimo dobru igru jer nam nedostaju 2 boda sa gostovanja i da napravimo iznenađenje i sledeće sezone opet igramo u Evropi - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

U prvom delu sezone Naisa je pobedila Radnički rezultatom 29:26.

- Radnički je mlada i perspektivna ekipa. Ide nam u prilog što smo ih dobili kod kuće, ali će nam sada biti teže. Pobeda nad Zvezdom u Kupu nam dosta podiže samopouzdanje. Dobrom odbranom i kontrom očekujem da rezultat ide u našu korist - rekla je Anastazija Đoković, rukometašica Naise.

Naisa je trenutno peta u Superligi sa 13 bodova, koliko ima i Zvezda koja ima i utakmicu manje. Pobeda nad Radničkim bi Naisu približila cilju, a to je neko od prvih 5 mesta.

- Pružićemo maksimum, a motiv više nam je što bi nas pobeda nad Radničkim odvela sledeće sezone u Evropu - rekla je Marija Filipović, igračica Naise.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: