Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:18, 19. 4. 2012.

| Sport

Naisa gostuje Železničaru u Inđiji

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa, 2012

U 20. kolu Superlige rukometašice Naise gostuju Železniku u Inđiji u subotu, 21. aprila od 19h. Pobedom bi se niški tim približio mestu koje vodi u Evropu naredne sezone.

Poraz od Maks sporta malo je zakomplikovao Naisi ostavrenje cilja i obezbeđivanje mesta koje vodi u Evropu naredne sezone. Maks sport je slavio u Nišu rezultatom 24:21 i sada je na bod zaostatka od niškog tima.

- Porazom smo iskomplikovali stvar. Ipak, imamo šansu da ako ostvarimo 2 pobede izborimo plasman u evropsko takmičenje. Žao mi je što smo izgubili, ali nismo ispoštovali dogovor i nismo bili strpljivi - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

 Priliku za iskupljenje Naisa ima u subotu kada gostuje Železničaru koji se ove szeone bori za opstanak.

- Nije sve gotovo, igra se do zadnjeg kola. Devojke su shvatile kako treba da igraju. Železnik se pojačao u polusezoni. Doveo je Rumunku Moise, Petru Vrdoljak i golmana Adrijanu Mišković. Imaju odličnog trenera. Ako uđemo kako treba u odbrani, možemo da očekujemo pobedu - rekao je Jovanović.
Ono što može da bude veći problem od pojačanja Železnika i motivisanog domaćina su povrede igračica Naise. Sandra Lapajne se oporavlja od povrede, Marija Petrović je imala problema sa preponom, prvi golman Ana Kačarević ne trenira jer je bila u Beogradu na pregledima posle preležane upale pluća, a na treninzima nije bilo ni drugog golmana Milene Petković, kao ni Anastazije Đoković koja se povredila na zagrevanju pred meč sa Maks sportom.
- Izvukli smo veliku pouku iz meča sa Maks sportom. Posle jakih treninga verujem da možemo da napravimo nešto. Ovo je bio samo mali neuspeh, mi nismo ekipa za potcenjivanje - rekla je Suzana Ćubela, igračica Naise.
Naisa je u Nišu krajem prošle godine pobedila ekipu iz Inđije rezultatom 29:25.
 
Ostali parovi 20. kola:
 
25.04. u 17:30h Radnički Lepenica-KG - Jagodina
22.04. u 18:30h Bačka Palanka-Nopal - JP Radnički
25.04. Čačak - Zaječar
21.04. u 20h Knjaz Miloš - Crvena zvezda
Slobodan MAX Sport
Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: