Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:53, 21. 5. 2017.

| Sport

Naisa igra poslednju ligašku utakmicu pred domaćom publikom

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Hala "Mika Antic" Milojevic i Belic ZRK Naisa
Naisa slavi i 10 godina od osvajanja evropskog Čelendž kupa; foto: Vanja Keser

Da će Medicinar biti šampion, a Bekament vicešampion Srbije, poznato je već duže vreme, a borba za 3. poziciju vodi se između Naise i Jagodine. Ukoliko u poslednjem meču plej-ofa, koji se igra u nedelju, 21. aprila od 18:30 u niškoj hali “Čair”, Nišlijke savladaju Bekament, one će sezonu završiti kao 3. najbolja ekipa u državi.

Bekament je u svakom od 3 duela, koliko su dva tima odigrala ove sezone, uspeo da pobedi Naisu, ali nikada previše ubedljivo. Uglavnom je najveću razliku na terenu pravila Ana Kačarević, bivši golman niške ekipe i reprezentativka Srbije, ali tu je i Milica Danilović koja je u poslednjim utakmicama pokazala veliki kvalitet.

Situacija u timu nije najbolja, jer se levi bek Nišlijki Anja Belić povredila, pa najverovatnije neće biti u sastavu, dok se Katarina Radović oporavlja od povrede, pa se ne zna koliko će na nju moći da računa trener Svetislav Jovanović.

Nama ova utakmica svakako znači. Očekuje nas ekipa koja je pokazala da je među dve najbolje u Srbiji, koja je dosta iskusnija od Naise, ali pitanje je kako će oni u tu utakmicu da uđu, a mi to treba da iskoristimo. Daćemo sve od sebe da pobedimo, jer bi to značilo i 3. poziciju, što pre početka prvenstva, ja lično nisam očekivao - rekao je Jovanović.

Ovaj meč je i neki vid uvertire za Kup Srbije, koji se igra u Nišu i gde će se, ukoliko opravdaju uloge favorita u polufinalnim utakmica, upravo ova dva tima boriti za pehar u finalu.

Ulaz na meč poslednjeg kola plej-ofa je besplatan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: