Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:47, 12. 3. 2017.

| Sport

Naisa izgubila, ali ipak ide u plej-of

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Naisa
Naisa odigrala dobro, uprkos oslabljenom sastavu; foto: Vanja Keser

I pored neospornog kvaliteta šabačkog Medicinara, rukometašice niške Naise se nisu predala i pružile veliki otpor lideru Superlige na njihovom terenu, u poslednjem meču prelimiranog dela prvenstva. Nišlijke su izgubile rezultatom 36:31, ali su se zahvaljujući ubedljivom porazu Kikinde od Bekamenta, ipak plasirale u plej-of.

Gošće su dobro ušle u meč i naterale igračice Medicinara da jure rezultat, ali taj tempo igre nisu uspele duže da održe, pa su već sredinom prvog dela domaće rukometačice došle do vođstva. Tu prednost su tokom meča postepeno povećavale, i pored toga što se Nišlijke do samog kraja nisu predavale.

Ono što je pozitivno je što je bek Naise Anja Belić konačno šuterski pružila dobru partiju. Takođe, rukometašice Naise su uspele da Anu Radović, rekorderku po broju postignutih golova na jednom meču u Superligi, spuste na "svega" 9 golova. Upravo ove dve igračice su bile najbolji strelci meča, dok je Katarina Tanasković postigla 7 pogodaka.

Osim Naise i Medicinara, u plej-of su se plasirale i ekipe Bekament i Jagodina.

MEDICINAR - NAISA 36:31 (16:14)

Hala: Gimnazija, Šabac

Sudije: Vladimir Knežić (Vrbas) i Marko Pešić (Crvenka)

Isključenja: Medicinar 4 minuta, Naisa 4 minuta

Sedmerci: Medicinar 4 (3), Naisa 3 (2)

Medicinar: Perić, Vragolić 4, Prijović 6 (1), Milošević, Mandić, Blanuša 4, Radović 9 (2), Ručnov, Karić, Glišić, Đurković 4, Kecanović, Prelević 2, Kukić, Kostić 5, Lojpur 2

Naisa: Nikolić 1, Stojiljković, Karalić, T. Petković, Stamenković, Milojević 5, M. Petković, J. Zdravković 1, Mitrović, T. Zdravković 2, Belić 9, Veličković 4 (2), Tanasković 7, Filipović 2, Tatar, Popović  

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sport

    13:26 // 13. 3. 2017.

    Devojke samo napred, uz vas smo.I ne obazirite se na ljude koji pljuju po vama i Naisi!

    • dortmund

      07:31 // 14. 3. 2017.

      Kad dajemo sugestije na lose igre i igracice ne znaci da "pljujemo " na klub koji pratimo i volimo vec apelujemo na igracice da Naisa nije neki klub nizeg ranga vec ozbiljan uvek pri vrhui da mnoge ne zasluzuju da se nadju na tom spisku, ne zato sto neku igracicu ne volimo vec ne pruza dostojne igre koje zasluzuje Naisa. Poruka Belom da vec sada pravi tim za sledecu sezonu i napadnemo titulu

  • Rukomet

    08:58 // 13. 3. 2017.

    Jadni li smo sa Anjom Belić! Beli, traži pravog beka, znamo da si uvek znao da izabereš, šta ti bi sa ovom devojkom? Napred Naisa!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: