Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:22, 7. 2. 2017.

| Sport

Naisa nastavila seriju pobeda

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Naisa
Rukometašice Bora igrale su grublje tokom čitavog meča; foto: Vanja Keser

Iako su gubile na poluvremenu, rukometašice niške Naise su uspele da preokrenu i pobede Bor sa 28:24 za 4. pobedu zaredom i 3. mesto u najjačem domaćem prvenstvu.

U niškom timu se u strelce upisalo svega 6 rukometašica, a najdominantnija bila je Marija Filipović koja je postigla 9 golova. Više raspoloženih igračica bilo je u ekipi Bora, a tamo se izdvojila Sara Stankovski koja je 7 puta tresla mrežu Nišlijki.

Serijom od 6:1 sredinom prvog poluvremena gošće su postavile solidnu prednost koju je Naisa uspela da smanji, ali je rezultat na pauzi ipak bio 13:12 u korist njihovih protivnica. Žestok otpor koji su pružale Boranke, niške rukometašice su slomile u poslednjih 10 minuta kada su dale 5 golova što im je omogućilo pobedu.

Trener Naise Svetislav Jovanović naglasio je koliko je ova utakmica istrošila njegovu ekipu.

Psihički je bila izuzetno teška utakmica jer smo dobili Jagodinu i Kikindu i zarediti toliko je bilo izuzetno teško. Mi smo sa Borom igrali i pripremne utakmice i uvek je bilo ovako, 2, 3 gola razlike najviše - kaže Jovanović.

Nišlijke su ovom pobedom preskočile Jagodinu i pozicionirale se na 3. mestu, 5 kola pred kraj ligaškog dela prvenstva. U sledećem kolu gostovaće kragujevačkom Radničkom.

NAISA - RTB BOR 28:24 (12:13)

Hala: OŠ “Dušan Radović”

Sudije: Dušan Cvetković i Igor Nikolić

Isključenja: Naisa 6 minuta, Bor 12 minuta

Sedmerci: Naisa 5 (7), Bor 1 (3)

Naisa: Nikolić, Milojević 4, Karalić, T. Petković, Stefanović, Radović 6, Aleksić 2, M. Petković, J. Zdravković, Mitrović, T. Zdravković 3, Belić, Tanasković 4, Filipović 9, Tatar, Popović
Bor: Ilić, Jevtov 1, Mihajlović, Stankovski 7, Simonović 2, Nikolov, Marković, Mitić, Veljković 4, Novaković, Milić 4, Redžeplar, Petrović 2, Nikolić 1, Radulović, Ivković 3

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: