Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:54, 10. 10. 2013.

| Sport

Naisa očekuje dobar rezultat protiv Mileniuma

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
maja-dragoljubovic,-naisa.jpg
Maja Dragoljubović na golu Naise

U 5. kolu Superlige rukometašice niške Naise igraju protiv Mileniuma u Beogradu. Meč je na programu u subotu, 12. oktobra od 19h.

Pobeda nad Juniorom u 4. kolu Superlige dala je samopouzdanje niškim rukometašicama pred meč sa Mileniumom. Posle uvodnog poraza od Jagodine, ekipa iz Beograda je ostvarila 3 pobede.

- Očekuje nas izuzteno težak meč. Milenium je kao i prethodnih sezona jedna stabila ekipa koja ima dve postave, finansijski su dosta jaki. Rezultatski su pokazali u ova prva 4 kola dosta toga, u prethodnom kolu su dobili Radnički iz Svilajnca, a pre toga i Kikindu sa 22 gola razlike. Prema tome, očekuje nas izuzetno težak meč - rekao je trener Naise Svetislav Jovanović.

Posle 4 kola Naisa ima pobedu, remi i dva poraza.

- Prvo kolo smo odigrali dosta loše. U naredna dva kola su se devojke borile, ali nedostaje nam definitivno igra u napadu. Portiv Juniora prvo poluvreme smo imali neverovatnu realizaciju i tehničkih grešaka, ali je iskustvo presudilo. To treba da popravimo, promašaje da svedemo na minimum. Ono što me raduje, to je odbrana bolja nego ranije - kaže Beli Jovanović.

Bolje mesto na tabeli rivala ne plaši ekipu iz Niša.

- Moja ekipa može da iznenadi svaku ekipu u ligi i to smo pokazali protiv Radničkog. Očekujem da protiv Mileniuma uđemo jače i bolje, da ispravimo u ova dva dana greške protiv Juniora i da pokušamo da napravimo iznenađenje - rekao je Jovanović.

U timu Naise svesne su svojih prednosti, ali i mana i glavnog oružja Mileniuma.

- Činjenica je da Milenium par godina već ne menja igračice, pa su uigranije od nas. Ali, ako gledamo po iskustvu, tu smo bolje. Daćemo sve od sebe da ostvarimo makar bod u Beogradu. Posle pobede nad Juniorom, vratile smo samopouzdanje - istakla je golman Naise Maja Dragoljubović.

Meč sa Mileniumom Naisa će odigrati u subotu, 12. oktobra u Beogradu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: