Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:38, 15. 11. 2018.

| Sport

Naisa protiv Bekamenta u "Čairu" završava 2018. godinu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Naisa poziva publiku u halu; foto: JV / Vanja Keser
Naisa poziva publiku u halu; foto: JV / Vanja Keser

Poslednji meč u ovoj godini rukometašice niške Naise odigraće u subotu, 17. novembra kada u hali "Čair" dočekuju trenutno drugoplasiranu ekipu Bekament. Trener Nišlijki Svetislav Jovanović prepušta ulogu favorita protivniku, ali veruje da njegova ekipa može pobedom da završi kalendarsku godinu.

Nakon dve pobede u prvom kolu Čelendž kupa nad portugalskom ekipom Sir 1 Maio i prolasku u osminu finala ovog evropskog takmičenja, Naisu očekuje poslednji meč u prvom delu osnovog dela Superlige.

Protivnik je dobro poznat, ekipa sa kojom se niški tim godinama bori za sam vrh srpskog rukometa, a trenutna situacija je takva da Bekament ima sedam pobeda i jedan poraz i zauzima drugo mesto, dok je Naisa na jednoj poziciji niže sa šest trijumfa i dva poraza. Trener domaćina Svetislav Jovanović prepušta protivniku ulogu favorita.

To je ekipa koja se bori za prvo mesto i uz Jagodinu ima najveći broj kvalitetnih igračica. Na svakoj poziicji ima dve iskusne i dobre igračice. Igrali smo protiv njih vrlo dobro u pripremnom periodu. Daćemo sve od sebe u subotu i dobrim tempom, prvo u fazi odbrane, pa i kontranapadom da nametnemo svoju igru. Sigruno nećemo da se predamo, a uz pomoć publike pokušaćemo da dobijemo, što nije nemoguće - kaže Jovanović.

Prvi strelac niškog tima Nada Pejović se oporavila od povrede, ali igranje Olje Nikolić je pod znakom pitanja, dodaje trener Naise.

Utakmica u hali "Čair" počinje u 18:30, a ulaz je slobodan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Nema izlaz na njivu, pa protestuje. Skratio put, da uštedi za putarinu.

Dragan čitalac

Tekst: Traktorom vozio suprotnim smerom na auto-putu Niš - Dimitrovgrad

Pronađite nas na: