Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:41, 14. 1. 2014.

| Sport

Naisa sa Jagodinom "otvara" godinu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa-na-treningu.jpg
Rukometašice Naise na treningu u hali Čair

U sredu, 15. januara od 16:30h u hali Čair u Nišu rukometašice Naise igraju protiv jedine neporažene ekipe u zaostalom meču 8. kola Superlige.

Takmičarsku 2014. godinu Naisa počinje utakmicom protiv najtežeg rivala. U utakmici 8. kola Naisa dočekuje Jagodinu koja je na 6 utakmica zabeležila toliko pobeda i jedina je ekipa koja nije izgubila nijedan bod u Superligi.

- Jagodina je favorit, ali bez obzira na njihov kvalitet. Pola Zaječara je došlo u Jagodinu, imaju nekoliko reprezentativki. Taktički smo se korektno spremali za ovu utakmicu. AKo devojke ispune ono što smo se dogovarali, a to je duži napad, da cenimo više loptu, da realizacija bude prava i ne dozvolimo Jagodini da razvije kontre, imamo šanse. Pokazali smo protiv Radničkog iz Kragujevca da Naisa ima kvaliteta i da je spoj mladosti i iskustva - rekao je Svetislav Jovanović, trener Naise.

Naisa je trenutno na 7. mestu sa 7 bodova pošto je do sada ostvarila 3 trijumfa, jedan remi i pretrpela 3 poraza.

- Bio je dug period, bila je velika pauza koja nam nije godila. Imali smo mali broj treninga zbog Svetskog prvenstva. Sigurno smo slabiji nego u prvom delu jer ne igra Anastazija Đoković. Ipak, mlade igračice će sada dobiti veće šanse. O pojačanjima nismo ni pričali zbog finansija - dodao je Jovanović.

Sandra Lapajne Sandra Lapajne novi kapiten Naise

Kapiten Naise Anastazija Đoković je napravila igračku pauzu zbog trudnoće, a kapitensku traku preuzeće Sandra Lapajne, koja je ponikla u Naisi.

Naisa će prvi put ove sezone igrati u hali Čair.

- Očekujem jednu kvalitetnu utakmicu. Sa jedne strane je opterećenje što igramo prvi put u hali Čair. Ali, tu je niška publika koja prati rukomet. Sa druge strane, zaitsa volimo da igramo ovde jer ova hala ima neku pozitivnu energiju. Bolje je što se prva utakmica igra ovde - istakla je Sandra Lapajne.

Jagodina ima utakmicu manje od Naise. Ima svih 6 pobeda na 6 mečeva, a u Niš dolazi kao favorit.

- Jedino što bi mi trebalo da uradimo je da pružimo otpor ekipi koja je kvalitetna. Nadam se da ćemo uraditi sve da im ne dozvolimo da naprave neku veliku razliku. Borićemo se do kraja - obećava Suzana Ćubela.

Naisa već u subotu, 18. januara igra naredno kolo pošto gostuje Vojvodini u zaostalom meču 9. kola.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • firuz

    13:16 // 15. 1. 2014.

    Srecno devojke

  • gost

    19:46 // 14. 1. 2014.

    Ulaz je besplatan

  • abc

    16:06 // 14. 1. 2014.

    koliko je karta

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: