Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:54, 3. 5. 2017.

| Sport

Naisa sa kadrovskim problemima igra za polufinale Kupa

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
I sledeću utakmicu, u pretposlednjem kolu plej-ofa, niške rukometašice igraće u Jagodini; foto: Vanja Keser
I sledeću utakmicu, u pretposlednjem kolu plej-ofa, niške rukometašice igraće u Jagodini; foto: Vanja Keser

Prvu utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije rukometašice Naise dobile su relativno ubedljivo, sa 6 golova razlike, a sada je zadatak da ovu prednost sačuvaju i na gostovanju Jagodini, gde će večeras od 19 sati odigrati drugi, odlučujući meč.

Ipak, veliki problem za niški sastav biće odsustvo najbolje igračice Katarine Radović, koja neće nastupiti zbog povrede prsta, a devojke koje su bile u drugom planu kada su trenirale Radovićeva i Dea Aleksić, moraće da preuzmu odgovornost ovog puta, rekao je njihov trener Svetislav Jovanović.

Definitivno imamo probleme, ali šta je-tu je, treba da sakupimo snagu, volju, želju i sve ostalo da ovih 6 razlike ne ispustimo. Sada je odgovornost na igračicama koje su bile rezerve: Olivera Nikolić, Jovana Zdravković, sada moraju da dobiju minutažu, to treba iskoristiti i ja se nadam da hoće - kaže on.

Ovo će biti peti duel dva tima u ovoj sezoni, jer su se, osim u Kupu, takmičile i u regularnom delu prvenstva, a zatim i plej-ofu, gde tek treba da odigraju poslednju utakmicu. Nišlijke su slavile 3 puta, dok je rukometašicama iz Jagodine to pošlo za rukom samo jednom, na samom početku prvenstva.

Što se tiče ostalih četvrtfinalnih parova, Radnički iz Kragujevca i Bekament su u prvim mečevima bili izuzetno ubedljivi, pa teško da Pančevo ili Medicinar mogu napraviti preokret. Velika borba će se voditi u Kraljevu, gde će domaće rukometašice pokušavati da naknade zaostatak od jednog gola, za koji su se izborile u završnici meča protiv Železničara iz Inđije.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dortmund

    15:28 // 3. 5. 2017.

    Ajmoo devojkeeeeeee, igrajte kao da je neresen rezultat iz Nisa . Puna podrska navijaca Naise

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: