Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:23, 26. 9. 2013.

| Sport

Naisa "se iskupljuje" protiv Knjaza

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
marija-petrovic,-lilija-gorilska,-naisa.jpg
Marija Petrović i Lilija Gorilska; foto: Vanja Keser

Ženski rukometni klub iz Niša u subotu, 28. septembra od 19h gostuju ekipi Knjaz Miloša u Aranđelovcu u 3. kolu Superlige. Naisa očekuje dobru igru i pvu pobedu u sezoni.

Rukometašice Naise nemaju lak zadatak u trećem kolu Superlige. Posle neočekivanog remija sa Maks sportom i poraza od Radničkog iz Kragujevca, Naisa gostuje Knjaz Milošu kog je u poslednjem kolu prošle sezone savladala sa 31:26 u Aranđelovcu.

- Raduje me uzlazna putanja moje ekipe. Odigrali smo 2 kola, prvo koje je trebalo da dobijemo, ali smo odigrali strašno loše, bez motiva, za mene prosto neverovatno. Za razliku od prve utakmice, meč sa Radničkim, koji se bori za prvu poziciju, daleko je bolja igra. Bilo je napretka pre svega na psihološkom planu - kaže Svetislav Beli Jovanović, trener Naise.

Knjaz Miloš ima obe pobede na startu Superlige, u prvom kolu nad Kikindom, a u drugom nad Radničkim iz Svilajnca.

- Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja iz godine u godinu igra sa istim sastavom, ali promenljivo. Prošle godine su bile desete, ove godine im se vratila Maja Radojičić koja je 6 meseci bila u Švedskoj. Pored ekipe od prošle godine, tu je još i Pajkić iz Zaječara. U prva dva kola Knjaz je napravio zaista iznenađenje - dodao je Jovanović.

U ekipi Naise svesne su važnosti meča i da bi im pobeda u Aranđelovcu donela i dodatno samopouzdanje.

- Nismo dobro krenule ovu sezonu. Izgubile smo bod od Maks sporta, koji nismo smele. Utakmica protiv Knjaz Miloša će da bude mnogo jača nego protiv Maks sporta. Mi smo dobile zadatak da na ove dve utakmice koje nam slede dobijemo 4 boda. Neće utakmica biti laka, ali trudiće se cela ekipa. Nadam se da ćemo da dobijemo tu utakmicu - rekla je Marija Petrović, pivot Naise.

Meč sa Knjazom biće odigran u subotu, 28. septembra od 19h u Aranđelovcu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: