Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:01, 28. 8. 2018.

| Sport

Naisa se u tišini sprema za novu sezonu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
katarina radovic
Katarina Radović produžila ugovor; foto: Vanja Keser

Pripreme za novu sezonu, u kojoj će igrati u Čelendž kupu, Superligi i Kupu Srbije, rukometašice Naise iz Niša, nekadašnje prvakinje države i osvajačice Kupa, počele su početkom avgusta, ali za razliku od ranijih sezona kada je na startu priprema bila i konferencija za medije i obraćanje uprave i stručnog štaba kluba, sada su to uradile u tišini i bez obraćanja javnosti.

Bez novinara, kamera i pompe niške rukometašice okupile su se u hali "Čair", a prvi trening odradile u obližnjem parku. Informacije o pripremnim utakmicama i angažovanju novih igračica ili odlasku starih, novinari nisu mogli da saznaju od PR službe kluba, a tokom dve nedelje predsednik Upravnog odbora Naise Lazar Nenadov nije želeo da daje zvanične informacije.

Nemamo stopostotan tim i radim na tome da dođe veliki sponzor. Volim da izađemo sa informacijama kada budemo imali sve. Hteo sam sve da "skockam", ali to očigledno nema veze sa sportom. Počeli smo na vreme sa pripremama, a u prilog nam ide i što će Savez da pomeri početak sezone za 6. oktobar - kaže Nenadov.

Beli Jovanovic Počeli pripreme u tišini; foto: Vanja Keser

U odnosu na prošlu sezonu, u timu su kapiten Marija Filipović, Katarina Radović, Katarina Tanasković, kao i igračice iz Naisine škole koje su dobijale manju minutažu u prethodnom periodu. Andrijana Tatar je, posle godinu dana u Naisi, otišla u Jagodinu, dok je Milena Milojević pojačala Zaječar.

Došla je Katarina Bojičić iz Juniora iz Beograda, vrhunska mlada igračica. Dvogodišnji ugovor je potpisala golmanka Anastasija Čogurić iz Budućnosti iz Podgorice, a iz Belorusije se vratila Teodora Zdravković. Doveli smo na poziciji beka mladu makedonsku reprezentativku Simonu Stojanovsku. Plan je da dovodimo mlade igračice koje će da ostaju, a želimo i našim mladim igračicama da dajemo šansu - dodaje Nenadov.

On dodaje da je potrebna još jedna igračica na poziciji beka.

Igračice Naise će pripremni period odraditi u Nišu, a odigrale su dve pripremne utakmice protiv makedonskih ekipa. Prvo su bile bolje od Metalurga (33:25), a potom i od Kumanova (28:24).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Tivat

    08:36 // 29. 8. 2018.

    Tisina ili buka nisu vazni za uspeh,vec finansije!
    Mnogo srece i uspeha!

  • Marko

    13:57 // 28. 8. 2018.

    A ko je trener?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: