Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:44, 14. 8. 2013.

| Sport

Naisa se vredno sprema za Superligu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
naisa-pocetak-priprema-2013.jpg
Trener Svetislav Jovanović i rukometašice Naise

Rukometašice Naise iz Niša treniraju dva puta dnevno na stadionu Čair, u teretani i sali Osnovne škole "Mika Antić". Kontrolne utakmice u planu krajem avgusta.

Do početka nove sezone u Superligi ostalo je tačno mesec dana (14. septembra), a niške rukometašice vredno treniraju po četiri i po sata dnevno.

- Prepodne radimo dva i po sata na stadionu i teretani, a popodne smo u sali u Durlanu i dva sata radmo na tehničko-taktičkoj pripremi - prenosi Svetislav Jovanović, trener Naise.

Pripreme su počele 5. avgusta, a na prozivci je bilo 20 igračica, među kojima i "novajlije" Suzana Ćubela, Lilija Gorilska i golman Maja Dragoljubović.

- Mislim da sve prolazi korektno. Ekipa nije loša, na desnom krilu imamo Teodoru Zdravković koja je mlada, ali mislim da je vreme "da se baci u vatru". Pravimo planove, a nazire se već bekovska linija koju će činiti Ćubela, Gorilska i Lapajne - rekao je Beli Jovanović.

Dovođenje novih igračica zavisi od finansija kluba.

- Imam želju za pojačanjem i to je iskusno desno krilo. Videćemo, sve zavisi od finansija - dodao je Jovanović.

Plan je da ekipa odradi pripreme u Nišu, a kontrolni mečevi su ostavljeni za kraj avgusta i početak septembra.

- Radićemo udarno do kraja avgusta, a onda je u planu da odigramo 7 ili 8 utakmica, samo treba da nađemo protivnike. Najverovatnije ćemo igrati sa ekipama iz Svilajnca i Jagodine jer su nam najbliži - otkrio je Svetislav Jovanović.

Nova sezona počinje 14. i 15. septembra, a Naisa u prvom kolu Superlige dočekuje Maks sport. Naisa ove sezone igra i u Čelendž kupu, a protivnik je Danilovgrad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: