Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:17, 5. 9. 2011.

| Sport

Naisa treća na turniru u Beogradu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
490x370_t-t-t-t-t-Naisa

 

 

Rukometašice Naise zauzele su treće mesto na pripremnom turniru u Beogradu. Naisa poražena od Maks sporta i Radničkog, pobedila banjalučki Borac.

U prvom meču Naisa je poražena od Maks sporta rezultatom 22:21, a onda su savadale banjalučki Borac rezultatom 28:23. U poslednjoj utakmici niške rukometašice su izgubile od domaćina Radničkog sa 34:31. Prvo mesto na turniru pripalo je Maks sportu, a drugi je bio Radnički.

Trener niške ekipe Svetislav Jovanović ističe da je zadovoljan tokom priprema za Superligu.

- Sve tri utakmice na turniru su bile dobre. Iskren da budem, iznenađen sam kako smo odigrali ove mečeve. Većinom stvari sam zadovoljan, ali nisam zadovoljan kako smo odigrali prvu utakmicu protiv Maks sporta. Protiv Borca smo odigrali odlično, kao i prvo poluvreme sa ekipom Radničkog. U drugom sam odlučio da pružim šansu svim igračicama jer sada nije bitan rezultat pošto je još pripremni period. Treba još da uklapamo igru. Osim ove tri igračice, ekipa je neiskusna i treba da odigramo što više mečeva. Ali, u suštini sam zadovoljan turnirom u Beogradu - rekao je Jovanović.

Sezona u Superligi počinje 24. septembra, a Naisa će tada gostovati ekipi Čačka. Plan uprave i trenera je da do tada rukometašice odigraju što više kontrolnih utakmica, a pregovara se sa ekipama Jagodine i Knjaz Miloša.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: